Resimlerin devamı..
Selam arkadaşlar, bayram öncesi bende aracıma bi pasta cila atayım dedim bayrama temiz girelim niyetine. uygulama resimlerini çekmeyi unutmuşum, sonuçları çektim ama.. Kullandığım Malzemeleri de yazayım..
Meguiars NXT Wash&Wax Şampuan
Meguiars Compound Pasta
Meguiars Gold Class Carnauba Wax
Meguiars High Gloss Endurance Tyre Gel Lastik Parlatıcı
Bilek Gücü![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Resimlerin devamı..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
hocam hayırlı olsun maşallahı varpaspaspas parlamış
ne kadara mal oldu bütün malzemeler vs.. İşçilik + olarak yazılabılır
![]()
Muhammad Ali Clay
Kocaelide nereden temin edebilirim bunları ya hep marketlerde traş traş markalar var üstadımortalama kaç kullanımlıktır bu malzemeler bilginiz varmıdır..
valla hocam izmirdede bunları bulmak kolay değil. bütün aksesuarcılar her zaman olduğu gibi hep ellerindekini itelemeye çalışıyorlar. ben gittigidiyordan alıyorum hep.
kullanım ömrüne gelince, daha önce NXT 2.0 wax kullanıyordum,eşimin dostumun araçları ve kendi aracımda en az 50 (elli) defa kullanmışımdır. Meguiars ın kendi pedlerini kullanınca malzemeyi emmediği için tabiri caizse bi fırt döküp kaputu yapabiliyorsunuz. o yüzden de epey gidiyor. pastayı 3 ayda bir yapıyorum, o yüzden o da epey gidiyor. lastik parlatıcıyı geçen kasımda almıştım, haftada 1 kere aracımı yıkadığımı göz önüne alırsak o da 8 9 ay dayanır...
Muhammad Ali Clay
Üstadım çok teşekkür ediyorumher zaman ki gibi yardımcı oldun bana sağolasın
o zaman en yakın zamanda yani sabah alıyorum bayrama temiz giiriyoruzzz
![]()
Muhammad Ali Clay
la ne kadar güzel olmuş![]()
Muhammad Ali Clay
ses sistemini hallettim ustam fakat bağlatamadımaldım ama malzemeler elimde.. olabilir ustam linklerini pm atarsan çok makbule geçer..
pm attım.. neler aldın bu arada?
Muhammad Ali Clay
teşekkürler pm için.. jbl 1000 lik bu subwoofer 2 adet oval pionneer gt serisi olması lazım g 8960 mi ne tam olarak hatırlamıyorum zaman geçti üstünden üstadım ve eski kolonlar duruyor beni şuanlık tatmin edebiliyor yani kısacasıamfim vardı zaten elimde alman markası olan magnat
o kadarcık yani
daha sonra seni rahatsız edebilirim şu ürünler hakkında kullanımı vs neye yaradıgımı bılmedıgım için hani![]()
Müthiş olmuş. Tebrikler...
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri