Kardeşim okul bitti döndüm istanbula. Ama ankaraya geldikçe haber vereceğim sizlere :))
Glaze pahalı olmayaydı iyidi :D
Printable View
abi kampüse yerleştim haftaiçi kolay kolay çıkamam gibi artık :) size bol waxlı saatler dilerim :D
teşekkürler, kili tam tersi tavsiye ederiz, azda olsa yüzeydeki kirleri çıkartır ve atılan waxın daha iyi tutunmasını sağlar. benim aracıma sanayide boya tozu gelmişti çok fena durumdaydı arabayı silmek zulümdü resmen. kil ile tamamını temizleyebildik. biraz tavanda kaldı orayada gücüm yetmedi. bayramdan sonra komple tekrar girişicem ama
Moruk boşver Glazeyi ya 2. uygulamada o :D
Cok gusel olmus siyah renk araclarin hepsine bu islem sart.
Tekerine taş değmesin MAŞALLAH
Kardeşim benimde şu sıra bi parlatasım var nerden temin ederiz acaba malzemeleri?
eyvallah biraderim cümlemizinkine değmesin :) benim aldığım bi sonax pasta var onuda tekzenden almıştım, onun dışında kil ve wax Ömer'den. kendisi yazar gözünden kaçmazsa konu.
bu arada polisaj makinası ve ürün araştırmasına girdim sağlam bi set yapmanın zamanı geldi, kışa cafcaflı girmek lazım
Bende bi malzeme listesi çıkarayımda diyorum yavaştan artık dışıylamı başlarız işe içiylemi bi taraftan tutmak gerek şu okul işi çok sıktı şu sıralar.
erdem boyadan alabilrsiniz ürünleri