Abiler bugün uzun zamandır denemek istediğim jant temizleyicisini aldım. Çelik jantı olup,balata tozlarından şikayetçi olan abilerime direkt tavsiyemdir. Çok ama çok çok iyi. Diskteki balata pisliklerini,çamuru söküp alıyor.. Kirliyken uygulanıyor,yeşil renkte çıkıyor önce. Daha sonra morarmaya başlıyor. Ne kadar morarırsa o kadar iyi. Sonra tazyikli suyu basıyoruz ve geçiyoruz. Mükemmel temizledi benim jantları. Kesinlikle tavsiye ederim. 20 liralık ufak kutusu 3 4 kere temizler. Sıcakken uygulamamak gerekiyor,yoksa moraran sıvı kuruyor ve çıkarması zor oluyor. Ama temizlik mükemmel. Buyrun fotoğraflar...
Öncesi :
Morarma :
Yarım kalan bir şeyler var sanki...
Hah şimdi oldu
Oha çok iyi aga valla mis gibi olmuş ilk fotoğrafa bakarken dedim ne kadar çıkarabilr aşağı inip son halini görünce çok beğendim Maşallah Çelik jantımız yok ama olsun ürün güzelmiş aklımızda bulunsun bi kenarda
primmi alıyon lan
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Çok iyi temizlemiş harbiden de. Eline sağlık 20 lira da bir şey değil. 5 yıkama da bir sıkarsın zaten. Sürekli sıkmanın anlamı yok. Kirlendikçe En az 2 ay götürür o da
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Araba her gün Elmadağ'a gittiği için jantların hali berbat oluyor. Duruma göre 2 yıkamada 1 kullanmayı düşünüyorum abiciğim. Bu spreyin bir olayı da değdiği yerde kaplama yapması. Kir daha zor tutunuyor olacak. Bir dahaki yıkamaya sadece basınçlı su tutacağım bakalım akıp giderse o zaman gönlümde taht kurar bu afacan
Yorumu okumadan resimleri görünce dedim kedi köpek üstünden falanmı geçti acaba.. Allahtan öyle birşey olmamış Çok iyi temizlemiş.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Vallahi ben arabamı yıkadıktan sonra kalan sampuanli (meguiars) su ile jantlarimi yıkıyorum, en az bunun kadar temiz oluyor. Haricen almaya gerek yok bence. Ama çok güzel temizlemiş.
Abi o şampuanlar kesinlikle balata tozu ve zifti çıkartamaz. Haricen alınan bu sprey gerçekten çok iyi. Şampuanla yıkamada elle de müdahale oluyor. Bunda ise sadece basınçlı suyu bas,suyunu kuru bi bezle al. Budur. Ovalama yok,kalan kir süpriz yok.Bir denemeni tavsiye ederim. Beğenmezsen bana hediye edebilirsin
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri