ilginç..aracınızı güzel yapmışlarsa yıkamasalar da olur boşverin..geçmiş olsun..
Bugün aracımı 10000 bakıma götürdüm ilk bakımı.Birmot Beylikdüzü Servisi.278.00 TL tuttu.Aracım bakımdan sonra yıkamaya aldılar.Fakat geç geldi gittim merak ettim neler oluyor diye,baktımkibirmotta çalışanlar kendi araçlarını yıkıyorlar tamda çıkış saati,hafta sonu hava iyi müşteri umurlarında değildi yani.Ercan Beye teşekkürler.
ilginç..aracınızı güzel yapmışlarsa yıkamasalar da olur boşverin..geçmiş olsun..
hayırlı olsun,fiyat fazla degil mi ?
bilmem işte yazdım bakayım arkadşların yorumları ne?
ben 200 civarına yaptırmıştım izmir birmot yaklaşık 6 ay önce bu sürede 78 lira zam olmaz sanırım... tabii ekstra birşey yapıldıysa fark olabilir
benimde 100 lira aşagısı![]()
3 hafta önce medosta 204 liraya yaptırdım 10 bin bakımımı. ilave olarak polen filtresinide değiştirdim. hava + polen + yağ filtresi + mobil 5-30 yağ + işçilik
Arkadaşlar benim aracım dizel ona göre yazıyorsunuz değilmi.Benzinlinin biraz daha ucuz oluyor.
Ankara Oto'da 1.3 multijet Evo için dün 10.000 bakımı yapıldı. 190 TL ödedim. Yağ (2 lt & 5x30) ve yağ filtresi değişti. Aracım 6 aylıktır.
Eğer 10.000 km.ye 1 yıl içinde geldiyseniz 20.000 km beklenmeden (dizeller için yıllık bakım ya yılda bir ya da 20.000 km.de bir. hangisi önce gelirse) yıllık bakım yapılmış olabilir mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri