Alıntı fatih5533 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sticker yapıştırılıyor..sahibindende 20 tl civarı görselliği nasıl bilmiyorum..uygulayan arkadaş olursa resimlerini atarsa seviniriz...
arkadaşlar tuş takımı etiketinden bende aldım linea aracıma taktım fakat biraz dandik yapılmışlardı. çabuk soyuldu. bende onları örnek alarak daha dayanıklı nasıl yapabilirim diye araştırma yaptım. bir sürü matbaa dolaştım. bir tanesi güzel bir fikir verdi. kağıt olarak MAT OPAR etiket kullandık. yapışkanlığı güzel oldu. üstündeki siyahlığın soyulmaması için üstlerini UV MAT LACK diye maddeyle kaplattırdık. çizilme soyulma olmasın diye. birde etiketlerin hiçbirinde ses açma kapama tuşunun etiketi yok. onu da ekledik fakat onu yapıştırmak biraz uğraş istiyor. kendi aracıma uyguladım. eorjinal gibi olmasa da eskisinden çok çok iyi oldu. hepsini resimleriyle ekledim. tek yaptırınca maliyeti çok yüksek oluyordu. bende fazla yaptırıp sahibinden.com a ilan verdim. ilan numarası 190882625 fiyatı da çok çok uyguna koydum. incelemenizi tavsiye ederim. get ilan olduğundan 2.5 lira sahibinden komisyon alıyor. 4-5 lirada kargo ücreti derken maliyetine satış yapıyorum anlıcanız. Bu arada fiyatı 15 lira her yere kargo da ücretsiz.