kapı gergilerini değişin kronik
Printable View
kapı gergilerini değişin kronik
Servisten baska yol yok sanirim daha servise gieemedim pudrayi fitilemi menteseyemi dokelim
Benim GT-I9100 cihazımdan kullanarak gönderildi.
Yağ döktüğünüz yerlere orta gergi ye sürebilirsiniz pudranın hiç bir zararı yoktur.....
kapı içi mekanızması fabrikadan sorunlu gelmiş servis balıkesirde telefon açıp bilgi verdi gittim değiştirdim ama 5 ay sonra tekrar aynı ses özellikle güneşli havalarda yine yapıyor pudrayı deniyeceğim birde
bu cumartesi günü kapı gergilerini serviste değiştirecekler umarım tekrar sıkıntı çıkmaz inşallah
benımkındede ses cok gelıyodu ne zamndır ustam saolsunnn yag fılan surduu gectı kurtuldummm valla:)
arkadaşlar ben bugün üye oldum. emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu 3. puntom. şimdi 0 km aldım 1,4 fire active cam tavan ve skydoom. aynı ses 4 5 ay sonra arkalarda bendede başladı. serwise gideceğim. herkese iyi akşamlar
arkadaşlar bu ses bazı puntolarda ouyormuş ebnm puntodada oldu iki kapının gerigisini garantiden değiştirdiler yağlamayla sadece bi süre geçiyomuş sonra ses geri geliyomuş oyle dediler sorun çıkıyor bazı araçlarda dedişler garantiden değiştirdiler şuan bi sorun yok
Yağla falan uğraşmayın bu hafta 30000 bakımı için gittim. Kapı gıcırtısını duyunca bana sormadan FIRAT OTO değiştirdi. Garantili.
Serviste değişen kapı gergileri, yıllar geçse de ses yapmıyor mu? Yoksa birkaç ay sonra yeniden ses yapacak mı? Gergilerin tasarımını değiştirip yıllarca ses yapmayacak bir hale getirmişler mi?
Yani demek istediğim, yeni gergileri taktırınca onlar da birkaç ay sonra ses yapacaksa, değiştirmenin hiçbir anlamı yok. Arabanın orjinalliği bozulmasın bari... Yetkili servislerde çeşitli sorunlar yaşadım, hiçbir yerin işçiliğini beğenmiyorum. O yüzden yıllarca ses yapmayacak kesin bir çözüm değilse, gergileri değiştirmemekten yanayım... Var mı yanıt verebilecek olan?
Ses geçsede tekrar yapmaya başlıyor pudra kesin çözüm ama önce garantiden değiştirmenizi öneririm hiç değil se 5-6 ay ses kesiliyor
benimde puntodan gıcırdama sesi geliyor ve garantili aracım tek sorum şu ; ilk 10bin bakımına girmiş 20bin bakımına özel serviste girmiş suan 23binde servise gitsem sorun olurmu?
KALıN GRES YAGI SüR GEçER USTA BENİMDE AYNI SORUNUDI BEN İNAnamadım allatan oto yıkamacı gres yagı sürdü gecti benide paradan ve garantide beklemekten kurtardı
Aynı ses bende de var, servise gideceğim. Ses o kadar kötü ki geçici olarak sprey yağlayıcılardan sıktım, ses kesildi.
Gress Yağı sorunu çözecektir aynı sorun bendede vardı 3 Liraya sorunu çözmek mümkün oldu denemenizi tavsiye ederim :)
Servis garantiden değiştiriyor ama linea nınkilerle değiştirilmesini isteyin bir daha asla ses olmuyor
Dün servise götürdüm aracımı, garantiden arka kapı gergileri değişti. Umarım tekrarlamaz.