murat abi gercekten öyle bende artık gitmicem yıkamacıya ama müsait bir yer yokki yıkayalım rahat rahat şöyle bir bahceli bir ev olcak yıkıyacaksın
Printable View
anıttepe tbanvayın üstüne tanımam ama bi yıkatırsam orda yıkatıyorummmm biraz pahalı ama değer gercekten harika bütün bakan arabaları falan orda yıkatıyor sahibi yıllardır tanıdığım birisi bence bi dene abi memnun kalıcaksın eminim kışın sıcak suyla yıkama oto wax falan herşey var.... ankarda tek gecerim vlaa orayı:):ryb:
arkadaşlar söyle her sehirde birilerinin tanıdığı bir yer olsa güvenilir yada bizim istediğimiz gibi yıkayan anlaşma falan yapsak
foruma özel birseyler veya indirim yapsa da içimiz rahat gidip yıkatsak araçlarımızı. tanıdığı olan arkadaşlar varmı? (mustafa olayı bitirmiş mesela, onun gibi bir arkadas bulamazmıyız?)
ahhh ah başkentte olmanın avantajları
abi iç dış 14 lira ama manyak biyer gercekten ben sahibiyle konuşurum toplu yıkamalarda indirim isterim bütün ürünler tescilli orda vededimya bütün makam arabaları flan orda yıkanıyor manyak biyer işte adamların bilkente falan yerleri warrrrr ...verdiğine deyiyor yani abnlıcağınız...
abi 14 te bişey sayılmaz hani zaten 10 ytl veriyoruz ormalde o da yalap,şalap oluyor gerci murat abi onu 10ytl ye ceker hehe
arkadaşlar toplu bir guruplaşöa olursa sahibi babamın çocukluk arkadaşı sayılır konuşuruz muhasebeyle bi konuşur bi şeyler ayarlamaya çalışır olmasa bile en azından ben garanti veriyorummmm ankarada gercekten üstüne yok yani ilgilenen arkadaşlarla dilerseniz bir gün karalaştırıp test uygulaması iiçin birer kere yıkatırıs bi kayıp olmaz dediğin gibi zaten en kötü yer en aşşa 8 e yıkıyo ama burdaki ürünler enazından tescil bilken ve anıttepe mağzalarında tam 30 adam çalışıyor yani bili gi ler bölee???
Ilgın 10 lira için bir konuş bakalım... ;)
helal olsun kardeşim oruç seni birkez daha tebrik ediyorum
ankara seninle gurur duyuyor kardeşimm vay be başkentte olmak lazımmış
abi 10 lira yamazlar muhasebe yle çalışıyolar ben tahminen söliyim 12 lira anca olur ama yinede soriiim bişi deyinde bana kaç araba ayda kaç kere
kesin bi rakam verirmisiniz arıyım ona göre
Ankara'daki arkadaşlar, n'oldu Anıttepe'deki yer? Ben her zamanki yıkamacıma gittim bugün; Gökçek amcanın suyu artık tankerle satması nedeniyle 13 Ytl yapmışlar ama bize 10 Ytl yapacaklar (İç-dış)! Batıkent ve Yıldız'da iki tane yerleri var! Kimyasal-sünger-fırça... Hangisiyle isterseniz..
Eğer Anıttepe işi olmazsa yazacağım adresini! (Durduk yere reklam yapmayalım :D)
abi kimse sllamayınca bizde biş iyapamadık oruç la konuştum ama rabet yok
kiiii:S:S:S