kaplama yap değiştirme boşu boşuna hem değişik bir görüntü olur çok geçmiş olsun
Printable View
kaplama yap değiştirme boşu boşuna hem değişik bir görüntü olur çok geçmiş olsun
Ya aynı sorun benim de başıma geldi :( Aynen Polonezköy buluşmasında üzerinde Birmot yazılı parfümü aldık, taktık. Ben döşemeye zarar verdiğini okumuştum ama nedense aklımda kumaş döşeme diye kalmış. Ve aynen Leventin puntosu gibi oldu son durumu. Çok can sıkıcı, üstelik parfüm markası birmot, Şafağı arıcam ilk fırsatta, Levent benden önce ararsan bana da haber ver olur mu ;)
Levent abi çok geçmiş olsun, üzüldüm.
Bülent abinin başına gelen benimde başıma geldi, istanbul buluşmasında aldığım kokuyu, forumda bikaçarkadaş takmayın akıyor deyince bende ufak poşete dik koyup bagajdaki çantama koydum, bikaç gün sonra da bagajı düzeltmek için açtığımda, dik konumda olmasına rağmen poşete aktığını gördüm ve hemen attım.
bende glade var hiç akma yapmadı şimdiye kadar kaç tüp değiştirdim. artık bu resmi görünce direk çıkaracam bugün
geçmiş olsun dostum.Maalesef benim de aynısı olmuş.Ama seninki daha kötü.benim cd çaların mp3 yazan kısmında sigara yanığı kadar iz kaldı.Ben şimdiye kadar sigara yakmış diye düşünüyordum.ama şimdi öğrendim ki sigara değilmiş.yapacak bişey yok sanırım
bunu söylemek istemezdim ama benim taktığım da akmış haftasonu...ama tek tesellim boyle bir durumu düşünerek orta havalandırmaya değil sağdakine takmıştım kokuyu..torpidoya doğru akmış, hafiften de kalkmış boya..yapacak bişi yok, kendi suçun dedim attım aleti..birmota teessüflerimi iletiyorum.
Başka marka olsaydı direk yapıcak bişiy yoktu ama tüm eşantiyonlar sıkıntı verdiğine göre Birmot bu işe bi el atmalı.
çok geçmiş olsun
istenmeyen bır durum
umarım parca degışmeden rötüşleyebilirler
Geçmiş olsun...
Evet bu sorun bende de var, ama bendeki bu kadar kötü durmuyor. Ben parfümü bittikten sonra da yerinden çıkarmayacağım, boş olarak kalsın orada. En azından kötü görünümü engeller.
geçmiş olsun ya.nazar nazar
leventciğim geçmiş olsun.
aynısı bendede oldu ancak erken uyanmışım ki senin ki kadar hasar olmadı ben oraya bakarken gözümü ordan kaçırmaya çalışşıyorum.göz görmyince gönül katlanıyor.boş ver oda gp nin nazarlığı olsun zaten herkeslerin gözü üstümüzde inan bu yüzden arabayı yıkamak bile istemiyor canım. az bir bakımla etrafı yakıyor keratalar
Eywalla Murat, keşke aksaydı yerinde, takmazdım hiç.
Kesinlikle Gökhan...
Bi çıkarma yapmak lazım Birmot' a.
Bu arada bu parfüle alakalı sıkıntı yaşayan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.
Saol abi de, şu anki durum ne biliyormusun?
Dışı seni, içi beni yakıyor :)
cok üzüldüm kardeşim aynı olay bende olsa 3 gün uyuyamam walla.tekrar geçmiş olsun..
aynısı benimde başıma geldi. çok geçmiş olsun. Arkadaşlar bi kez daha uyarıyorum. havalandırmaya takılan perfümlerden acilen kurtulun
https://img266.imageshack.us/img266/6825/edm218qt6.jpg
Levent ve diğer arkadaşlar geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum.Benim başıma gelse hemen yaptırırdım.Her baktığımda sinirim bozulurdu çünkü:)
Bende takmıyım bundan sonra parfümün kalitesiyle bi ilgisi varmı acaba bendeki glade ama takmam bi daha..
çok geçmiş olsun.
benımde direksiyona japon yapıştırıcısı dökulmuştu.Airbag oldugu ıcın komple dıreksıyon sıstemını etkılıyor.parça fıyatı 600 YTL ıdı.. Ankarada bir yer var araca ne dökulurse dökulsun. elınden gelenı yapıyorlar. Bana 75 YTL fıyat verılmıştı. bende vazgeçtım zamanla gözum alıştı.hala duruyor. ustunede torpido parlatıcısı sıkıyorum idare ediyor.fakat sızınkı bariz kabarmış. yapılacak 1-2 formul vardır beklı...
ince bi deri ile kaplatılabılır.
Karbon görünümlü bir folyo rengi tutturmanız çok zor olur.
En ıyısı servis servis dolaşın ,pert bir araçtan o parçayı İstanbul da kolaylıkla bulabılırsınız.