whitegold Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar konuyu üstün körü okudum kısacası şöyle birşey soylıyımkı bı cogu kısı benmle hemfikir gibi görünüyor, bu işte herşeyden önce doğru malzeme dogru işçilik gerekıyor,hangı sorunda hangı malzemeyı kullanacagını bılmeyen kişinin yapacagı uygulama hangı marka urun olursa olsun hiçbir işe benzemez,herşeyden önce bilinçli hareket edip doğru uygulama yapmak gerekıyor,bunun içinde uzman ekiplere,şimdik gelelım işin madi ve isim yapmıs adım bası subelerı olan firmalara tek tek ısım vermıycem bı cok arkadas bılıyordur belkı kısmetse autoglym ın ıstanbuldakı ılk subesını kısa zamanda acıcaz sımdık rekabetten öturu baltaldıgımı dusunen arkadaslar olabılır,hayır baltalamıyorum cunku bende cogumuz gıbı sadece kullanıcıydım bende bı cok markayı deneyerek deneme yanılma teknıgı ıle bırcok urunu gerek kendım gerek uygulama merkezlerıne aracımı bırakarak yaptırtan bırısıyım,arkadaşlar bırcok fırma isim hakkı ıle para kazanmak adına önune gelene bayılık verıp bırcok ınsanın uzerınden paralar kazanan bır ulkede yasıyoruz ama gerekkı bır cogunun personelının yanında calısan ınsanlar ılk tecrubelerını malesefkı bızlerın arabaları uzerınde gerceklestırıyor ve az once dedıgım gıbı ustalık kalıtesı en alt sevıyelere ınıyor,isimlerinin duyuylup fıyatlarının ucuk olmasınıda markalarının oldugunu ıdda edıyorlar,esasında markaları bıraz daha arastırsak bu pıyasanın ıcınde olan bır cok arkadas bılırkı ismi nam yapmıs bırcok fırmanın kullandıgı urunlerı duysanız gercekten sasırırsınız,yanı kısacası arkasdaslar sadece marka oldugu ıcın tercıg etmeyın dıyorum işçiliğe ve aracınıza en az sizin kadar deger veren vede fıyatının cebınıze makul olan yerlerı tercıh etmenızdır,lütfen kımse buradan yalnış bırseyler cıkartmayın kımsenın işini emeğini baltalamıyorum hepımızın bıldıklerını soyledım,Allah herkezın ışını gucunu rast getırsın,saygılar...