çok haklısın biraz alıştırma yapmam lazım..
kil daha önce senden aldığımda uygulamıştım kışın veya baharda bida alacam...
kil de uygulanacak tabi ki :)
Printable View
çok haklısın biraz alıştırma yapmam lazım..
kil daha önce senden aldığımda uygulamıştım kışın veya baharda bida alacam...
kil de uygulanacak tabi ki :)
youtube dan car polishing diye birçok video bulabilirsin, fikir olur uygulama öncesi. Zaten elin biraz alışınca akıp gidiyor elinde makina, bir bakmışsın olayı çözmüşsün ;)
evet biraz seyrettim.. bnm pastayla ilgili videolara bakıodum hatta bi baktım adamda bizim makineden var gerçi o makita da olabilir... hem makineyi hem pastayı seyrettim videolarda...
Videolar genelde amerikadaki veya ingilteredeki kullanıcılar tarafından eklendiğinden alayı makita kullanıyor, maddi sıkıntı yok ne de olsa. bizim crown flexi burda çok yoğun olmayan ama profesyonel olarak uğraşanlar da kullanıyor. pendik sanayide sordum 250 tl ama sana 200 e veririm dedi, güldüm içimden çıktım :D
:D yuh maşallahh.... zaten uzaktan bakınca bizimkiyle makita arasında pek fark görünmüyor... daha hiç kullanamadım ama ben memnunum makineden :D
bu sıfır araçlara ne zamandan sonra cila atmak uygun?
sanırım ilk birkaç ay pek bişi yapılması tavsiye edilmiyor... yeni boyanan yüzey bi süre hava alıp veriyomuş gaz mı çıkarıyomuş öle bişiler okudum daha dün :)
ama şimdi tekrar okudum, kil + yıkama + wax uygunmuş :D
sağol serkan ben bi süre daha cila atmim :D
cila at bişi olmaz bence... zaten sen alalı ne kadar zaman oldu?? ayrıca cilan nedir tam olarak?
yav peder atma diye tutturdu daha sıfır araba diyip duruyor haziranda aldim ben .almadim cila falan alirsam mertten alacam.normal de 6ay da bir cila attirmak iyi diyolar kimi kötü diyor anlamadim :S
yok yok bişi olmaz ciladan :) cila dediğin nedir ki sadece azcık parlaklık verir...
benim peder eski kafa serkan anlamiyor arabayi parlak gördümü delleniyor hiç bana çekmemiş :D
:D o zaman çaktırmadan yapacan :)
bundan 3 yil önce biyiklarini boyatmiş onu söyledim ben de arabayi parlatacam diye evden kovdu beni :D şu amway ürünleri iyi galiba?
:D:D dövmediğine dua et :D
amway kalitesini tam bilmiyorum... çok da kaliteli olacağını sanmıyorum...
beni dövemez gücü yetmez :Dsiyah araban mi var derdin var arkadaş bugün başlicam operasyona :)
dert miiiii aaaaaaaaaa :no000000:
siyah araba parladı mı seyretmekten kendini alamazsın :) bu bile yeter...
rutüş kaleminden kullanan varmı derin çizikler için
rotüş boyasını mı soruosun fırat???
ben yaz gibi denicemm :)
ama ertuğ bende var diyodu o kullanmıştır heralde...
Onur hocam yeni boyanan yüzeye 60 gün kadar cila atılmaz ki içerisindeki gazı dışarı salabilsin ama sıfır aldığınız araç çoktan bu süreyi doldurmuştur içiniz rahat olsun. ayrıca cila aracın boyasını dış etkenlerden koruduğundan faydalıdır, sıfır arabaya olmaz gibi bir durum yoktur. büyüklerin bu zihniyeti hep aynı sanırım ama bizimki alıştı artık göre göre. amwayin cilasını kullanmadım ama 1 sefer alıp 4-5 yıl kafan rahat edecek cilalar var 45-50 tl ye, serkan sipariş verdi hatta ben de kullanıyorum. kalite/fiyat açısından en güzel ürünler collinite 915, collinite 476 ve finish kare 1000p ürünleridir. ben 476 kullanıyorum.