Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben daha önceki aracımda ıkı kez auto kınge gıttım ılkınde marşpıyel i düzelttırıp boyatmıstım genel olarak hızmetten memnun kalmıstım ama 3 ay önce bı kaza yapmıstım bayanın bırı kırmızı bır puntoyla sol ön camurluguma vurmustu(not: puntoya ılk ilgim o zaman baslamısdı) neyse autokınge gıttım cunku arka stopların oldugu yerde hafıf bır gocuk vardı onuda mını onarımda ıkısını bırden yaptırmayı dusunuyordum. aracı almaya bır gıttım ınanamadım arkadakı göcugun orda damla olusarak akmıs ve kurumus bır damla ızı nasıl sırıtıyor ön camurluga baktım kapıyla camurluk arası acıklık 1 cm olmus ust tarafı ıyıce bombe yapmıs gıbıydı(muhtemelen alt tarafı düzeltecegız dıye ustten ve yandan bombe yapmıs) tamponda da boya dalga dalgaydı yaptıkları iş o kadar bastan sagma bir iştiki sonra ben begenmeyınce tekrar duzelteceklerını soyledıler tamam bır ara gelır bırakırım dedım ama bırdaha gıdemedım cunku brava mı satmıstım. son olarak bısey daha soylecegım ben oraya ne zman gıttıysem hep ıkıncı bırdefa yaptıkları işten memnun olmayan müşterilerle karşılaştım...
hangi autoking den bahsediyorsunuz acaba,ostimdeki mi?şaşmazdaki mi?bende gitmeyi düşünüyorum,memnun olmadığınız hangisiyse oraya gitmeyim.