evet dışarıda yaptırma fiyatları o düzeylerde. bu arada pastayı elle de atabilirsin ama makineyle 5 dk uğraşıyorsan elle 20-25 dk uğraşmalısın. son olarak da cila ile koruma altına almayı unutma elbet![]()
sağolasın köksal da sanki bnm fardaki kararmalar içten olmuş gibi geldi bana... e madem öle alalım bi zımpara seti... dışarda 50-60 TL'ye yapıolarmış...
evet dışarıda yaptırma fiyatları o düzeylerde. bu arada pastayı elle de atabilirsin ama makineyle 5 dk uğraşıyorsan elle 20-25 dk uğraşmalısın. son olarak da cila ile koruma altına almayı unutma elbet![]()
zaten normalde hep bi cila sürüyordum çıkmayınca diyodum kesin içerden bu kararmalarsağolasın köksal valla bana yakınlarda olsan çok rahatsız ederdim seni
![]()
Rica ederim ne demek, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım![]()
2003 model doblo malibuya bu uygulamayı yapsam sorun olur mu acaba ? bazı sitelerde farın camına göre değişir falan diyoda o yüzden soruyorum.
Zımparaların tanesi 1 er lira, 2500 ve 3000 likler 2 tl idi. Perpanın -1 katındaki bir boyacıdan aldım. Hatta matkap ucuna takılabilen cila süngerinden de aldım(18TL). Kurbanda da uygulama şansım oldu. Gerçekten çok güzel oldu farlar. Hafta sonu fotoları da eklerim. Bu konuda ben bir hata yapmışım. 800 lük zımparayı biraz fazla bastırmışım. O yüzden cam üzerinde dikkatli bakıldığında bir iki çizik görünüyor. Yinede önceki halinden çok daha iyi oldu.
Sagolasın kardes ama dedigin camdan olup olmadıgına tam emin oldugum zaman yapıcam...
Farlar resimdekilerden ise form dur, matlaşmanın seviyesine göre uygun bir zımpara+pasta+cila yapabilirsin. Yakından çekilmiş bir resim varsa ekleyin, resim üzerinden daha net yardımcı olabilirim.
![]()
Ta kendisi evet benim aracın aynısı farlarda böyle teşekkürler kxlyılmaz
Konu murti82 tarafından (28/11/2010 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
Farların içine güneş vurunca çok parlak göstermiş, düzelme güneşin gölgesinde kalmış gibi üstten çekilmiş bir resim var mı acaba?
Murat hocam siz sadece cila mı sürdünüz? uygulamada hangi ürünleri kullandınız?
Üstteki mesajda "Cila yaptıktan sonra far camlarının ışık geçirgenliği büyük ölçede arttı." diye belirttiğinizde bütün ürünleri kullanmadığınız mı diye merak ettim de![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri