theblight Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle tavan ve koltuklar için soru soran arkadaşıma cevap vermek isterim;tavanda kesinlikle ıslak temizlik yapmayın turtle wax döşeme temizleyici köpük ya da meguiars ın quik out ürünü yine o da köpüktür bu ürünler basınçlı kutuda satılıyorlar ve tavanda iyi iş çıkartıyorlar,döşeme temizliğine gelince kosla oxi actionı hiç kullanmadım bilemem ama daha önce forumun çeşitli yerlerine defalarca yazdığım gibi meguiar's All Purpose Cleaner ya da Amway L.o.C ürünleriyle döşeme temizliğinde çok iyi sonuçlar aldım bi de 3M in 38050 genel temizlik sıvısı var onunda performansı çok iyi,bunlar bir litresinden 5 ile 10 litre(ihtiyaca göre sulandırma ile) temizlik solüsyonu elde edebileceğiniz ürünler döşemeye sıkın daha sonra bekleyin sonra biraz daha sıkarak çok sert olmayan bir fırçayla dikkatlice fırçalayın sonrasında mikrofiber havlu ile kabasını alın ve halı yıkama makinası ya da ıslak çekim yapabilen başka bir makinayla koltuğunuza işlemiş olan kirle karışık temizlik solüsyonunu koltuktan çekin iyice çektikten sonra bile hafif nemli kalacaktır kurumaya bırakın ve kesinlikle ıslakken koltukları kullanmayın.
Tufan arkadaşımın sorusuna gelince,
Collinite waxı netten temin edebilirsin,Nxt yi de yurtdışından getirtme şansın varsa oradan al derim ama collinite mi nxt mi dersen bence collinite katı waxın kalıcılığını ve performansının yerini hiçbir sıvı wax tutamaz.
ŞengüN boya açık wax satmıyor bildiğim kadarıyla ama Meguiars ın detailer adlı bir ürün gamı var galonluk olarak satılıyor APC,Super Degreaser,Shampoo Plus bunlardan bazıları o ürün gamı içinde wax olması lazım yanılmıyorsam,eğer var ise belki onu açık olarak satabilirler çünkü şengüNde sadece galon bazındaki ürünler açık satılıyor kapalı kutu ürünlerini açıp içinden bir miktar alıp açık satış yapmak zaten yanlış ve bunu yapmıyorlar yinede 0232 461 10 53 numaralı telefondan Bornova 3. sanayiideki şubeleriyle görüşebilirsin ben yolumun üzeri olduğu için alışverişimi buradan yaptım sana yakın olan başka şubeleri de vardır web sitesinden de bilgi edinebilirsin.