Merhaba.. Güzel hava ile birlikte kışa girmeden Ag Srp yi uygulayım dedim.
AG SRP için kısa bilgi: Araçta güneşte belli olan çizikleri doldurarak giderir.
İşte resimler:
Kullanılan malzeme:
Carpex Şampuan
Maskeleme bantı
Meguiar's cila pedi
AG SRP
Plastik kısımları korumak için maskeleme bantı çektim. Bulaşırsa plaktik beyazlıyor! :
ÖNCE:
SONRA:
Sonuç olarak gerçekten işe yarıyor. Elinizi sürdüğünüzde süper bir kayganlık oluştuğunu farkediyorsunuz.
Uygulanmayan taraf zımpara gibi sanki. Çiziklerin büyük bir kısmı gitti.
Fakat elle yapmak zor. Yorulduğum için sadece kaputa uygulayabildim, o da 1 kat.
Çok da kasmadım. Haftaya koçtaştan 30TL'lik polisaj alıp komple yapmayı düşünüyorum.
Çiziklerden tamamen kurtulucaz inşDeneyimleri paylaşırım.
Çocuğun tekinin ''abi o bantları süs olsun diye mi yapıştırıyorsun?'' demesi de bonus oldu![]()
Konu taneli tarafından (26/09/2009 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
bahsettiğn makinayı koçtaş tan almanı hiç tavsiye etmem sadece koçtaş değil her yerden çünkü o makina inan berbat bi işe yaramıyor alacaksan harbi polisaj makinası al sana tavsiye edeceğim ucuz kaliteli bir makina var 10 numara iş yapıyor sitede kesinlikle güvenilir ben 2 adet aldım arkadaşla
ATTLAS ATT 180-Polisaj Makinası - Ürün Kategorileri
Evet güzel bir çalışma iyimiş başkan bu zımbırtının fiyatı nedir acaba?
Eline sağlık nerden aldın abi bunu
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
insanın kendi el emeğiyle yaptıgı şeyler başka oluyor gerçekten
eline sağlık abi
Çok ii olmuş bu tür çizikler genelde frça ile yıkamalardan kaynaklanıyor sadece köpük ile yıkama yapıldığında bu kadar çizik olmaz
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
bursadan bir firma satıyor. mail adresiyle bağlantı kurdum kargoyla yolladılar. reklam olmasın. özelden bildiriyim isteyene.
bu arada aracım 6 aylık, daha tenine fırça değmedi, yine de kılcal çizikler var.
Konu ABNEW tarafından (28/09/2009 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
siz onu birde siyah arabaya sorunaracımı daha dışarıda 1 kere bile yıkatmadım.kendimdende bir o kadar eminim...ama oluyor maalesef....
![]()
![]()
bugün koçtaştan aldığım polisaj ile ag srp uyguladım. sadece 5 dk kadar ön kaputa uygulayabildim. harika oldu sonuç. çizikten eser kalmadı. ama yağmurun başlamasıyla tesisatı toplamak zorunda kaldım, bir başka güne kaldı![]()
sizin 30 tl verip aldığınız makine ne yazıkki polisaj makinesi değil..emre bey..bizim araca polisaj makinesiyle çizik giderme işlemini yaptıktan sonra koruma ve cilalamaya işe yarıyam orbital dediğimiz mantara benzeyen darbeli bi alet..evet elle atmaya gore partık ve hızlı olabilir ama gercekten verim alabilmenız için diğer arkadaşın gonderiği maildeki devir ayarlı bi makine şart....
onrky
1.4 starjet 95hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri