Fiyat gayet makul. Eh işçilikte beğenildiyse sorun yok. Ankara'da malesef kör tuttuğunu hesabı.:pirate20:
Ucuz yapan yer illaki vardır ama bu seferde yaptığı işten hayır gelirmi bilmem.
Printable View
Fiyat gayet makul. Eh işçilikte beğenildiyse sorun yok. Ankara'da malesef kör tuttuğunu hesabı.:pirate20:
Ucuz yapan yer illaki vardır ama bu seferde yaptığı işten hayır gelirmi bilmem.
Aynı fiyata yapan çok yer var adı sanı duyulmamış. Sanayide bile 100-150 TL istiyorlar. Ama ben autowax'ta yaptırdım baştada yazdığım gibi hemde bu fiyata, üstelik garantide veriyorlar. Yanlız memlekette yaptırdım aracım orada zaten, istanbulda yaptırmadım yani. Büyükşehirlerde malesef çok var öyle kör tuttuğunu hesabı. O yüzden yaptırdığım işi araştırarak yapıyorum.
Güzel olmuş Mehmet, güle güle kullan...
Arda çok teşekkür ederim sağol. Beğendiğinize sevindim :)
Güle güle kullan maşşallah kazasız belasız inşallah ;) 3 ayda bir wax at arabaya boya korumanın ömrünü uzatırsın
Teşekkürler Cem bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten :)
Yeniden yeni arabaya binmek gibi, çizikler uzak dursun :)
arkadasşlar bende boya koruma yaptırmıstım ama bir fark goremedim. resimide acamadım . nasıl oldugunuda goremedim. bu arada arkadaşlar yapıskan tus olayı degilde ben hep aynı bilgisayarda calısmadıgım icin klavyelerin ayarına uyum sağlıyamıyorum hızlı yazdığım zaman. bu yazıyı yavas yazınca :) bak ne güzel oluyo
Mustafa araçlarımız zaten yeni olduğu için boya koruma sonrasında öyle çok fazla bir fark olmuyor. Ama yinede boya koruma yapıldığı belli olacak derecede boyanın parlaklığı artıyor. Zaten burada amaç boya üzerindeki yapışmış olan kirlerin çıkarılması, kılcal çiziklerin giderilmesi, boyanın parlatılması ve en önemlisi de boyanın hava koşullarına karşı dayanma süresinin uzatılmasıdır. Yani kısaca boyanın ömrünün uzatılması. Valla ben çok memnunum aracım şimdi daha çok parlıyor :)
İbrahim çok teşekkürler. Benimde dikkatimi çeken jant kapakları seninde dikkatini çekmiş :) Çekerken makinanın ışığı fazla açıktı sanırsam o yüzden öyle görünüyor, boya yok yani :)
Fiyat konusunda anormallik var bencede, yanlız ben memlekette yaptırdım Afyonkarahisarda yani. Hatta afişleride vardı duvarda asılı yeni bir kampanyaydı sanırım boya koruma 100 Tl diye(kdv hariç). Boya koruma + motor koruma kdv dahil 153 TL'ye yapıldı faturasıda mevcut. Dediğim gibi bu fark bizim buradaki bayinin kampanyası olabilir ama yinede sizin orada biraz fazla fiyat vermişler , bu kadar fark olmaması gerekir.
Sizin verdiğiniz fiyat güzeldi bende araştırayım dedim internetten Kayserideki şubelerini
öğrendim burda sadece 2 yer yapıyormuş birisi Ford diğeri WV bayii servisleri.
2 sinide aradım şimdi ilki 270TL+KDV. diğeri 250TL (-KDV) Dedi acaba endirek
olduğu içinmi direk şubesi olsa bu kadar fiyat vermez diye düşündüm bende Autowax'a
Mail attım :) ben bu işi size yaptırmak istiyorum ama o kadar parayı vermek istemiyorum
diye İlla İstanbula'mı gelmem lazım dedim :D o zaman daha ucuza mâl oluyor dedim. :D
İbrahim sen en iyisi gel bizim memlekette yaptıralım :) Bizim buradaki (Afyonkarahisarda ki) Ford bayi servisinin yanına.
Aslında biraz daha uğraşsam ücretsizde yaptırırm da bu işleri uğraşmaya vaktim yok :D
2 Mail daha yazsam yeter bunlara :D