fikirlerinizi bekliyoum arkadaşlar
fikirlerinizi bekliyoum arkadaşlar
Ziebart uygulamasını küçük bir demo gösteri ile bana anlattı. Gayet ikna ediciydi ama fiyatlarını söylemeye başlayınca cebim ikna olamdı anlıyacağın ziebart iyi ama fiyatıda çok yüksek.
Sonax kalite olarak ziebartı yakalarmı geçermi bilmiyorum ama fiyat olarak daha mantıklı. https://www.ziebart.com.tr/ www.sonax.com.tr burdan önce bir fiyat araştırabilirsin. sonuçda bu korumaların 6-12 ay arasında yenilenmesi gerektiğini duydum.
Bana göre bu kadar çok para vermeye gerek yok ama aracımızıda para harcamıyalım diye bakımsız da bırakmamalıyız. Ben Sonax bakımı yaptıracağım.
saygılar
teşekküler..
fiyat olarak sonax ile ziebart arasında çok az bi fark var...
Sanırım sende 79$ gördün. Bende mesajı gönderdikten sonra baktım şaşırdım ama bu daha önce koruma yapılmış araçların yeniden elden geçirilmesi olabilir.
Bunada ilkuygulama yazıyor. https://www.ziebart.com.tr/ilkuygulama_fiyatlari.html
Burda yenileme yazıyor. https://www.ziebart.com.tr/yillikyen...fiyatlari.html
birmot desek şuna kdv dahi 199 YTL..
ziebart yaptırdım harikaa kaliteli ama fiyatıda ona göree
Gövde altı izolasyon, diamond gloss boya koruma, cam filmi, döşeme koruma,ön cam su itici, plastik aksam koruması tamamını 800ytl (nakit)ye yaptırdım. Ama değer mi? bence hyr... o para çok bence...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Faydası var, yol sesi eskisine nazaran daha az.
konu neden alt başlıkta dağil ? microab gözünden kaçmış heralde![]()
Boya koruma işine çok kafa patlatmış biri olarak MEGUIARS diyorum,başka da bir şey demiyorum. Sonax'ı da denedim ziebart'ı da denedim. Kalıcılık ve gerçek kalite isteniyorsa Megiuars deneyin,sonra konuşalım.
Sanırım TOFAŞ servislerinde(Birmot'ta olabilir emin değilim) uygulaması başlandı yakın zamanda,yok meguiars'ın yerine gitmek isterim derseniz fenerbahçe stadının ordaki migrosun hemen karşısındaki uygulama merkezi şiddetle tavsiye olunur.
Megiuarsın kalitesini bende duymuştum Amerikanın bu sektörde çok köklü ve en eski markalarından biri, geçen yıl Maltepe Evsan'a servise gittiğimde Meguiars'ın üst düzey bir yetkilisi ile tesadüfen tanışma fırsatımız oldu Fiat Evsan Servisi Meguiars ürünlerini kullanmaya yeni başlamış ve şans eseri o gün personele eğitim vermeye gelmişler uygulamalı olarak biraz takip ettim ve bir arabaya boya koruma yapılırken kullanılan ürün çeşitliliğine şaşırdım gerçekten çok kaliteli malzemeleri var 2001 model Bravoda yapılan uygulamayı canlı olarak görme şansım oldu sonuç harikaydı açıkçası bende Sonaxtan daha iyi olduğu düşüncesindeyim.
sonax ta uygulamacı olmama ragmen bende meguars ı tavsiye ediyorum ama sonax mı ziebart mı derseniz sonax ı tavsiye ediyorum..ilaçları arasında hemen hemen hiç bir fark yokk..olay sadece boya korumayı yapan ustada bitiyor....hersy sırasına gore ve yapılmaseklıne gore yapılsa sonuş muhtesem oluyorrrben kendi aracıma sonaxın nano guard ını yaptım hemen hemen 6 ayda bir yapıorum..aslında..bu sureyı dahada uzatabiliriz..bazı ınsanlar ben aracımıboyakoruma yaptırdım artık bişey olmaz mantığında hareket ediyor..zaten uygulama yapıldıktan sonra musteriye detsylı bir bilgi ve riliyor ama en onemlısı bu sureyı sağlıklı bi sekılde max uzatmak .buda kendinden kopuklu yıkamacılardan keınlıkle uzak durmak..2 veya 3 yıkamada yyapılan tum işlemleri boyadan alıp goturuyorr..bu durumu auton aş yani sonax ın turkıye dıstrubutoru test edip onayladı ve butun egitmenleride sonaax personellerini o sekılde egıtıyor.yapıcagnız tek seyy aracı uygulama yaptırdığınız yerde o firmanın sampuanıyla bilinçli kısilerce yaptırmak ve aracınızı bez ile değil gu derıyle silinmesini istemek bi çokı firma ellerinde guderii olmasına ragmen kullanmazlar ..cuku arcın kurulanması 2 katı zaman alıyoyr..ama kaporta yuzeyınde silmeyle olusabilecek kılcal cızıkler hemen hemen onlenmıs oluyorççve boyanın uzerindeki yapılan uygulamanın kalıcılığı artıyorr profosyenel bi uygulamacı olarakbenım size aktarabileceklerim bunlardır arladaşlarr..umarım yardımcı olmusundur..
oncelıkle gecmiş olsun diyorum ..basınıza gelen gercekten talıhsız bi olay..motorunuzdakı problem mın nedenını soyle acıklıgım..aracın motoru nu temızlemeden once mos oil dedigmız bi koruyucu yag sıkılır bu yag elektronık soketlere ve arıza yapabilecek tum aksamlara bolca sıkılır..buyuk ıhtımalle motora temızleyıcı ılac sıkılmadanonce bu yagı sıkmamışlar ve basınıza boyle bı sı-orun gelmışş..nedenıde sıze verılen 400 tl lık fıyat ve ustanın işini duzgun yapmaması ...sonuş olarak basınıza boyle bo taklıhsızlık gelmıs ve duzsuncelerınızde sonuna kadar haklısınız
Konu anvil tarafından (12/03/2009 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
onrky
1.4 starjet 95hp
müslüm abi sende Megiuars kullanacaksın sanırım. ne oldu boya koruma işi. faaliyete geçtiyse randevumuzu alıp gelelim artık....
bencede gereksiz harcama biz gözümüz gibi bakıyoruz,servise bıraktıgımız zaman bize teslim etmeden fırçayla yıkayıp teslim ediyorlar
arkadaşlar sonax'ın sitesinde verdiği fiyatlara kdv dahil değildir ama ziebart'da verilen fiyatlar kdv dahil fiyatlardır!! Bilginize...
arkadaslar boya koruma nedir peki?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri