https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post958807
Konuyla ilgili başlığa tıklayıp takip edebilirsiniz
kolay gelsin bnde ist deyim burdada olursa iyi olur yaa hemde tanışmış oluruz iyi olur.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post958807
Konuyla ilgili başlığa tıklayıp takip edebilirsiniz
arkadaşlar ben mersindeyim. aparatı gönderebilirseniz burada hallettirmeye çalışsam olurmu.
Hız Sabitleyici montaj istekleri Selahattinin kararsizligi yuzunden son hali
1- Birinci benim - Ekstra butonlu
2- Özkan abimiz - Ekstra butonlu
3- Halil İbrahim - Ekstra butonlu
4- Mehmet Erkan - Ekstra butonlu
5- Caner Beyga - Ekstra butonlu
6- Fırat - Ekstra butonlu
7- İlker - Direksiyon kumandası - Işıksız(fun)
8- Hamit - Direksiyon kumandası - Işıklı
9- Selahattin - Ekstra butonlu
Bi güncel diyelim
Ankarada olsa bende gelirdim tebrik ederim arkadaslar cok güzel bi organizasyon
Beyler 9 kişi olduğumuz için güncel fiyat 110.00 TL'ye kadar düşmüştür, sayımız artmaya devam ettikçe fiyat da sayımız oranında bir miktar daha düşecektir.
Pazartesi günceli saygılar
Hakan'ı da ekliyoruz
1- Birinci benim - Ekstra butonlu
2- Özkan abimiz - Ekstra butonlu
3- Halil İbrahim - Ekstra butonlu
4- Mehmet Erkan - Ekstra butonlu
5- Caner Beyga - Ekstra butonlu
6- Fırat - Ekstra butonlu
7- İlker - Direksiyon kumandası - Işıksız(fun)
8- Hamit - Direksiyon kumandası - Işıklı
9- Selahattin - Ekstra butonlu
10- Hakan - Direksiyon kumandası - Işıksız
Arkadaşlar hız sabitleyici hevesinden dayanamayıp buluşma gününü erkene almaya karar verdik Başlığı değiştiremedim. Bu hafta sonu 05 Nisan 2015 Pazar günü buluşuyoruz.
Su antalyadaki heves istanbulda da olaydi iyiydi
Antalya organizasyonu hızlı yapıyor
Bizim avantajımız Punto kullanıcıları olarak whatsapp grubumuz var ve aile gibiyiz her zaman görüşüp konuşuyoruz O yüzden böyle organizasyonlarda toplanmamız kolay oluyor
Son güncelleme
Buluşmamız 05/04/2015 Pazar günü sabah 06:15 itibariyle başlıyor,
Antalya Eski Sanayi İstikbal yanı bir oto'da toplanıyoruz.
Arkadaşlar buluşmamız bugün yapıldı, sabah 06.00'da Ali otogardan gelir gelmez hemen işe başladı (06:30) ve 10 adet araca Cruise Control montajını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ali'ye ne kadar teşekkür etsek az, saatlerce ayakta çalışarak kahrımızı çekti ) Özellikle Ali'ye çok teşekkür ederim ve listeye ismini yazdırarak tam katılım sağladığı için buluşmaya gelen herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Konu katip onur tarafından (05/04/2015 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.
Ali kardesim bir gunde Ankara ya gelsende linea grubuna yapsan nasil olur
Ali arkadaşımız aldığı paranın hakkını fazlasıyla verdi bence. Kendisine özverili çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Az bi düzlük buldummu hemen taktım devreye. Arabanın normalde bu motorla hızlanmalarda asıldığını görmedim, ama c.controlle hız arttırımında asıldığını hissettim. desem yalan olmaz. C. Control ışığınında yanması ayrı bir mutluluk.
Güzel bir organizasyon oldu, darısı İstanbul'a bakalım
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri