İyi olmuş o zaman...
Printable View
İstemekle olmuyor nörü :)
Serkan'ın arkadaşıda gelecekti
Paraları hafta içi toplayalım ürünleri alalım artık
Orhan müsaitsen gidelim bi sanayiye şimdi
Malları yarın yada Perşembe günü alıyoruz biz yan çizen olursa bende onları çizerim haberiniz ola :D
Baştan söylüyorum hanginiz yapacak bilmiyorum ama bana yardım edecek gönüllü arkadaşlar aranıyor::). pazar günü dükkan kalabalık olduğu için dükkandan uzun süreliğine ayrılmam zor :( bana yardımınız gerekecek yoksa benim cila işi yatar... :)
Biz işleri hallederiz sonra seni çağırırız o zaman erkenden gelmene gerenk yok mayk :)
Zaten bu iş 4 saatten aşağı sürmezki...
O kadar sürerse benim için zor olur biraz :( dükkanı idare edemezler malum pazar günü bizim dükkan yoğun..
Bahouse gittim kira 15 tl ve 200 tl kapora istiyorlar.Fakat ellerinde 1 tane makina var.
Tek makine bize yetmez ki...
Ben bu işi yapmadım ama, tek makinaylada olsa önce birinden başlarız, onun ilk aşamasından sonra diğerine, sonra diğerine.. aşama aşama geçsek bence güzel olur. Vede bu makinayı kiralamak yerine, kendimiz satın alsak nasıl olur.Pahalımı bu makinalar. İsteyen her zaman kullanabilir daha sonra.
en dandiği 100TL olması lazımdı :)
Makina için 185 tl fiyat aldım.
Onur sen ve ben kaldık heralde :)
Toplam 5 kişiyiz ama Meguaris almıyoruyz malzemeleri ne yazıkki, yan çizen arkadaşlar sağolsunlar :)
Bu gün ben gider malzemeleri alırım yarın yaparız artık işlemimizi...
Kafaya koyduk artık nörü yapacaz bu hafta :)
Nuri ben konuştum Orhanla senin için bu hafta yapmayacağız
Galiba yapılmıyor araç sayısı iyice azalınca malzemeyle ilgili sıkıntı oldu bu iş başka bahara kaldı... :(
Geç olsun güç olmasın arkadaşlar :) yaza doğru yaparız telafisini...
Ben bu gün amatörce biraz uğraşıcam, hatundan bu gün için izin aldık bu hafta değil haftaya arabaya pasta cila atacam dersem dırdırından kurtulamam :D