Benim icinde dark etmrz ama seyde de var sanayide bayir bufe de var orasida guzel diyorlar am ben daha gitmedim:)
Ayip ettin kadir abiya sanayideki kofteciye birdaha gideriz :)
Printable View
Benim icinde dark etmrz ama seyde de var sanayide bayir bufe de var orasida guzel diyorlar am ben daha gitmedim:)
Ayip ettin kadir abiya sanayideki kofteciye birdaha gideriz :)
P.tesi hava açık gözüküyor açık bi mekan daha iyi olacak gibi ne dersiniz:uhm00000:
yer işini netleştirelimde herkesin bir iki gün önceden haberi olsun bari...
7 kisimi simdi toplam
Sent my iPhone using
Suan icin ankette 10 kisi gorunuyor bu katilim iyi insallah gectigimiz bulusmlardaki gibi sonradan yan battim camura yattim olmazda antalya bi punto gorur :))
Bizde 21.30 gibi Real otoparkında buluşup oradan başka bi yere geçelim diyoruz ama nereye gidecez hala onu kararlaştıramadık :umut:
diğer günler için oy kullananlardan da gelen olur bence ama yinede belli olmuyor tabi...
Kokoreçten dönenin kaşığı kırılsın Fırat... :)
Aynen abicim kasigi dakirilsin jantida kirilsin Allahin izniyle pazartesi gunu beraberiz :))
Hadi bağalım oh oh oh.
21.30 da Real avm otoparkında buluşuyoruz ordanda önce kokoreç yemeye gideriz sonra hava iyi olursa konyaaltı tarafına sahile doğru gideriz...
Orhan sende ilk mesajda tarihi ve yeri yazda karışıklık olmasın...
haydi kokoyaaaa
Nerde yiyecez kokoreçleri bilen var mı...? :)
Buluşma bu gün değilmi unutmuşum ben yaa :D
Kokoreç yenecek yeri ayarlarım ben ;)
Son bir mesaj daha çekelim olmazsa millete. Gerçi pek önemsemiyorlar ama :( Gelen gelir, gelmeyen soğan ekmek yesin evde, biz kokoreç yerik. :) :)
Valla ozkan abicim isteyene gelene kapimiz acik gelmeyende kendisi bilir ama tekbasina gidip gece kokarec yemek bir baska birde aksam grandepuntotr antalya team ile yemenin tadi bir baska o tadi almak isteyenler aksam 21:30 da realde olsun :)) ben biraz gec gelicem ama idare edin artik :))
21.30 Real avm otoparkında buluşuyoruz son anda gelmek isteyen falan olursa bana ulaşabilir geç saate kadar dışarda oluruz zaten akşama görüşürüz...
tel: 0 553 296 40 50
Arkadaşlar güzel bir buluşma oldu teşekkür ederim hepinize :)
Bizimkiler uyuyor:sleep000:galiba bide erken kaçtılar işe gideceklermiş sanki biz başka yere gidiyoruz... :)
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler uzun ve keyifli bir akşamdı....:cool:
Katiliyorum kadir abi sana biz sanki aksama kadar evde oturucaz :)) bizimde isimiz var :)) gercekten tesekkur ederim katilima cok keyifli gizel bi geceydi devamini bekliyoruz siftah bizden bereketi Allah'tan :)