Lİste oluşturalım beyler. Pazartesi günü kesinse.
Printable View
Lİste oluşturalım beyler. Pazartesi günü kesinse.
cok buyuk bi aksilik cikmazsa bnde kesin gelicem pazartesi..
15 Ekim Pazartesi Kokoreç&Köfte Buluşması:chef: güncel listesi...
1-kso021
valla abıcım ben o dedıgınız yerde bıur sefer kokarec yedım ve adam kesıp pısırdıgı kokarecı ınce ınce kıymadan dort parca halınde ekmegın ıcıne koymustu bence daha baska bır yere gıdelım . cırnık koprusunun oradakı crnk bufe nasıl heryherı musaıt
2- esh
bekleme yapma yaz =)
3- puntocu07
1- kso021
2- ESH
3- puntocu07
4- ShaRLooT
5- aLLy_07
Arkadaşım benim araba çok yakıyo sizin gibi dizel değil ama neresi olursa gelirim :)
Hacı doymuyo bu bizide yiyecek aç bu aç :D
Midesine kelepçe taktıracağım
Kadir abiye katiliyorum aslan besliyorsan yeminede katlanacaksin artik ama senin aracin fazla yakmiyor aslinda benzin pahali bir mevide %70 vergi ile calisiyor :)))))
Karar verelim artık nerede buluşacağımıza...
benide yazabilirsiniz.
1- kso021
2- ESH
3- puntocu07
4- ShaRLooT
5- aLLy_07
6- gunay1987
konyaaltı sahile yeni bi mcdonalds acılmıs oranın onu ve yanıda müsait
Kapalı bir mekan olması lazım o tarihte muhtemelen yağmur da olabilir.
zaten mekan kapalı en fazla araba ıslanır:d sahil dediğim yolun diğer tarafı lara balıkevinin hizası
Aslında benim aklımda hava güzel olursa geniş bi alanda otururuz kolamızı,çerezimizi alır muhabbet ederiz gibi bi düşünce vardı kapalı yerlerde kalabalık olunca sıkıntı oluyor herkes kendi arasında takılıyo o zamanda güzel bi oratam olmuyor...
2 yer planlayalım o zaman birisi açık mekan diğeri kapalı mekan :)
Duruma göre geçeriz
Olabilir ben çok kararsız kaldım bu sefer bi yanda kokoreç bi yanda mcdonald's acıkmışım walla... :)
Yada soyle yapalim arkadaslar , once gidip bir yerde kOkarecimizi yiyelim sonrada gidelim bir yerde cola cerec partisi yapalim ;) olmaz mi 2in1 :))
Arkadaşlar Öncelikle Real otoparkında buluşuyoruz ve Muhtemelen kokoreççiye gidiyoruz. Oradanda Havanın durumuna göre Sahile doğru çerez-kola ile muhabbetine takılıyoruz.
1- kso021
2- ESH
3- puntocu07
4- ShaRLooT
5- aLLy_07
6- gunay1987
7- kolombo
İş çıkışı bende gelirim.16 24 çalışıyorum biraz erken kaçarsam iyi olur, kaçamazsam sonuna yetişirim.
Nereye gidiyoruz yok mu önerisi olan..?Tarihi belirledik gibi yeri de kararlaştıralım artık yeni başlık açarız herkes görmüş olur...
Hoppp :)
Buyur hacı.. :)
hacılar yer hala beli değilmi
Belli değil hala ama önerileri bekliyoruz...
Real'de buluşuyoruz oradan Çevreyoluna kokoreç yemeye :)
Sonrası'da Konyaaltındayız ;)
Orhan abiye katiliyorum aslinda sanayideki doyuma gidelim dedikde iki kisi 44 tl ye maal olunca biz korktuk en iyisi cevreyolu kokarec partisi after da konyaaltinda cekirdek partisi hava yagisli falan olursa akvaryumun oto parkina gidebiliriz orada kapali bolum var ;)
çevreyolundaki yediğimiz kokereçten zehirlenmeyelim =)
konyaaltında kokoreççi hilmi var orası nasıl olur
konyaaltindaki hilmide otopark sorunu olabilir belki..Aksamlari baya kalabalik oluyo o taraflar
Sent my iPhone using
Hangisi güzelse ona gidelim benim için farketmez... :)