merak etme bizimkiler hep dört ayağının üzerine düşüyorlar:D tecrübeyle sabittir...:cool:
Printable View
kadir kaç gündür arıyorum sahayı yok diyor bu gidişle kapalı zor 1 ay daha dişimizi sıkalım nasılsa yaz geliyor herkez açık isterse bu seferde biz vermeyizz =)
:toot0000:Arkadaşlar maçı bu perşembe söhretler halı sahaya aldık(dokuma kipa arkası) saatinide 10-11 olarak ayarladık haberiniz olsun...
Vayyy :-) yanınada beni (pele) :-)
Akşam volkanı mındar ettim bir sağa bir sola çalımlar çalımlar adamın futbol hayatı bitti bir daha futbol oynamam diyor :-) haftaya perşembeyi iple çekiyorum volkan için :-)
valla helal olsun antalyaya çok güzel organize oluyorsunuz çok imrendim size neyse burda ankaralılara duyuralım örnek alsınlar sizi:)
nurı abı senın performansın superdı tartısılmaz , yanlız erdınç abıde yenı kramponlarla nasıl oynamaya basladı ben hayret ettım onu da kutluyorum ve bırdahakı persembeyı ıple cekıyorum , ozkan abıcım gecmıs olsun bundan sonra nurı abıyle aynı takımda olmaya calıs ;) :D
nurı abı senın performansın tartısılmaz , ama erdınc abının de hakkını yemeyalım krampon aldıktan sorna bırseyler oldu dehset oynamaya basladı ben tebrık edıyorum kendısını , ozkan abı sanada gecmıs olsun dıyorum bundan sonrakı maclarda nurı abıyle aynı takımda olmaya calıs derım ;) :D
Arkadaşlar bence halı sahadan önce kadroyu burada oluşturalm derim vakit kaybetmeyz sahada
21:30 da halı sahada olursak sorun olmaz.