15 Ocak 2012 Çakırlar-Kahvaltı buluşması
1- Kolombo - Özkan saçkan + 1
Arkadaşlar baya zaman geçti buluşmayalı. Daha önceden de konu açılmıştı ama üzerinde durulmadı. Çakırlarda (sosyete pazarı mevkiinde) 15 OCAK 2012 PAZAR GÜNÜ saat 11.00' de kahvaltı buluşması düzenleyelim mi? Katılmak isteyenler listeye adını yazsın. buluşma yerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Bizzat gittim gördüm. Kapalı yerler mevcut. Süper bir yer. Ortam cezbedici ))) Paşa Kır Bahçesi :: Çakırlar - Galeri
2-kso021- Kadir süreç özyalavuz + 1
Saat değiştirilebilir. Fikirlerinize göre. Pazar günü hemen kalkıpta gitmeyelim diye yazdım.
tamam abi saat ayarlanır duruma göre yeterki katılım olsun..
abi mekan ve fiyat hakkına ufak bi önerim olabilir Çakırlar mevkiinde yeşillikler arasında, portakal bahçesi içinde, Yeşil Vaha Park?ta 2 kişilik serpme kahvaltı + ata binme keyfi seni bekliyor!Hafta içi ve cumartesi günleri serpme kahvaltı + ata binme keyfi 46 TL yerine %60 indirimle 18 TL!Pazar gün , yada başka biryerde bulabiliriz, ama gelip gelemem durumum kesin değil henüz
ayrıca şu forumu facebook' da daha aktif halde kullansak hani herkes daha çok kullanıyordur diye düşünüyordum
Grande punto Antalya olarak face adresi gpantalya@groups.facebook.com
Facebook ta "GRANDEPUNTOTR - ANTALYA" olarak grup kurduk Antalya üyeleri olarak oradan daha aktif görüşebiliriz. Paylaşımlar yapın lütfen bol bol.
1- Kolombo - Özkan Saçkan + 1
2- kso021 - Kadir süreç özyalavuz + 1
3- Onurciko - Onur Acararıcan + 1
bende gelebilirim adımı yazdırmayayım belli olmaz
katılmıyorum protesto ediyorum ben paintball yapalım dedimde kimsenin kıkı cıkmadı
herkese msj attın mı abi gelen giden yok hala..?
Selam millet bakıyorum boş durmuyorsunuz yine ayarlayın bakalım görüşelim.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
merhaba dostlar, keşke buluşmayı 9-12 şubat tarihleri arasında yapsaydınız, ben Kastamonu dan kısmetse bu tarihler arasında antalya da yapılacak olan toplantı için iştirak edecektim, vesileyle sizlere de selamvermek üzere uğrardım
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri