Ben de saat 12 de gelelebileceğim insallah bitmemiş olur. Saat 10:30 ders itelemiş dersanem ama kesin uğrayacağım.
Printable View
Ben de saat 12 de gelelebileceğim insallah bitmemiş olur. Saat 10:30 ders itelemiş dersanem ama kesin uğrayacağım.
geL hocam biz oraLarda oLuruz, yarin gorusmek uzere
İbrahim birkaç aydır bi buluşma organizasyonu ile ilgilendiğini biliyoruz,ellerine sağlık kardeşim.
Yeni bir birlikteliğin mimarı oldun.
Umarım yarın herşey kusursuz olur ...
İbrahim, ellerine sağlık. Hakikaten çok yoruldun günlerdir... Emeğin çok büyük! :clapping::clapping::clapping:
Yarın sabah herkesle görüşmek üzere... ;)
arkadaşlar selam. soğuk algınlığı nedeni ile dinlenme modundayım. yarın gelmeyi istiyoruz ama durum kötüleşirse gelemeyebiliriz. gelemezsekte aklımız orda olacak. inşallah görüşmek dileğiyle. bizsiz olursa toplantı herkese iyi eğlenceler....
Mesaji ancak görebildim, umarim gelebilirim. Gelemezsem iyi eğlenceler. Kendinize iyi bakin
evet arkadaşlar son 9 saat :D
Yarın sabah görüşmek üzere...
Artık dillere destan üçüncü bir "Büyük Ankara Buluşması" yapma zamanı geldi kanımca, değil mi sayın yönetim? ( :
yav hadi uyusaniza :D
Uyuyun gariii, patlak gözlerle katılcanız buluşmaya yoksa:)
bişi olmas ahmet ;) hem sen bize diosunda hala online gözüküyosun :) yarın işin gücün yokmu senin :D
sabah görüşürüz arkadaşlar, herkese iyi geceler...
grandepuntotr buLuşmamız geniş bir katıLımLa gerçekLeştiriLdi,
emeği geçen tüm arkadaşLarımıza, üyeLerimize teşekkür ediyorum.
fotoğraf ve videoLar aşağıdaki konudan takip edebiLirsiniz;
https://forum.grandepuntotr.com/ankara/10066-ankara-18-ocak-2009-bulusma-fotograflari.html