işi olmayan arkadaşlardan rica etsek armadanın arkasında kanal 1 ve sabahın yerleri vardı (yanliş görmediysem ) muhakkak bizimle ilgilenirler sabahın ankara eki var kanal 1 ve kanal a da haber peşinde koşuyorlar bire bir görüşmek çok ii olur
Printable View
işi olmayan arkadaşlardan rica etsek armadanın arkasında kanal 1 ve sabahın yerleri vardı (yanliş görmediysem ) muhakkak bizimle ilgilenirler sabahın ankara eki var kanal 1 ve kanal a da haber peşinde koşuyorlar bire bir görüşmek çok ii olur
aslında hürriyette ilgilenebilir sonuç olarak ankaraya özel eki var değil mi?
hürriyette veya sabah ta tanıdığı olan arkadaşlar varmı veya bizzat gidip ilgilenebilirim diyen arkadaşlar...
hürriyette bir bölüm var, "okur temsilcisine mektuplar"
www.hürriyet.com.tr'den ulaşılabiliyor ve gönderilen mektuplar kesinlikle okunuyor (daha önce bi kere denedim, gördüm :) )
aslında amaç hürriyet'te çıkan haberlerle ilgili şikayetleri dinlemek ve dikkate almak. biz de, tanıdık birilerini bulamazsak, bu yolla şansımızı deneyebilir, forumda etkili yetkili birinin imzasıyla bi mail gönderebiliriz kanımca...
şuna benzer bi'şey olabilir mesela:
sayın Temuçin Tüzecan,
bu aslında, hürriyet'te çıkan bir haberin eleştirisi/düzeltilmesi için değil; ankara'da yapılacak bir etkinlikte bize yardımcı olabileceğinizi düşündüğümüz için size gönderdiğimiz bir yazı.
kısaca, 11 mart 2007 pazar günü, saat 13:00'te, YenimahaLLe Birmot'ta (Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA) ankara'lı fiat grand puntocular bir araya geliyor.
yaklaşık 45 punto sahibinin katılacağı etkinlik ve hürriyet ankara sayesinde sesimizi diğer puntoculara ve otomobil severlere duyurmak istiyoruz.
hürriyet ankara'ya nasıl olaşacağımızı bilemediğimiz için bu konuda sizden yardım istiyoruz..
desteğiniz için şimdiden teşekkürler...
bunu reklam olarak görürler kabul etmezler sıkıntımız reklam olarak değilde etkinlik gibi görülmesi bunun içinde bir tanıdık bulmamız şart.
tabi yinede şansımızı deneyebiliriz sen bu işe gönüllü olup yapabilirmisin bu işte uzman gibi görünüyorsun..
(modifiye.tv'ye gönderdigim maiL'e istinaden aLdıgım cevap maiL'i)
Ben programın yönetmeniyim. Şu anda İstanbul dışına çıkabilecek durumda değiliz. Sizden ricam amatör bir kamerayla etkinliğinizi çeker ve bol bol araba görüntüsü gönderirseniz programda yer vermek isterim.
Saygılarımla
Modifiye Tv
Yönetmen
Erkan ŞAHİN
walla iyide bu tv nerde yayınlanıyor ben hiç duymadım erdi..
TV8 de www.modifiye.tv
Aramızda çekimden anlayan arkadaşlar vardır kesinlikle, buluşmadan önce ayarlanmalı...
hımm.
birde elimizdeki videolarla görüntüyü çekip daha sonra bunları göndersek mesela abinin eşi a.a da çalışıyor ona versek değerlendirse olmazmı
etlik ve civarındaki arkadaşlar pazar saat 12 00 da etlik aşağıeğlence adesenin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen arkadaşlar yazsın veya o rda olsun...
güzeL bir kameram oLsaydı mümkün oLdugunca çekim yapmaya çaLışırdım. hatta konvoyda fiLan hareket haLinde çekimLer çok güzeL oLurdu. kamerası oLan vardır sanırım ?
walla olsa ii olur
arkadaşlar kamerası olan her kes buluşma günü getirirlerse bizler için çok iyi olur şimdiden teşekkürler...
yaw dört gündür arabanın birine kart bırakıyom wals mavisi 06 bb 1819 bu plakayı tanıyan warmı?
japonla camına yapıştır abicim biz öle yapıyoruz...
sıhhiye köprüsünün altında duruyo adam merak edip bi bakar kart kalmadı kalsaydı yapıştırırdım
06 BB - BA lar çok var puntolarda .. bunlar musterı plakayı seçmedıgı zaman otomatık olarak bayılıklere verilen plakalar..
okadar kalabalıkta sıkar adamı bee :)