Bunu burada söylemeden edemeyeceğim: Sürpriz denilen şey buydu işte... Ercan forumda değilken bile, bizim için bu organizasyon peşinden koşuyordu! Ondan haber beklerken, ne mutlu ki, kendi geldi! FRİENDS
Printable View
Bunu burada söylemeden edemeyeceğim: Sürpriz denilen şey buydu işte... Ercan forumda değilken bile, bizim için bu organizasyon peşinden koşuyordu! Ondan haber beklerken, ne mutlu ki, kendi geldi! FRİENDS
Arkadaşlar 11 mart 2007 saat 13:00 da Yenimahhale birmotta buluşuyoruz
carrefour da buluşma iptalmi ?
40 araçla carrefourda buluşmak pazar günü problem yaratacak o yüzden birmotta buluşalım
oke gayet iyi.
birmot'ta küçük bence 15 araba zor sıgmıştık
şey birde üstünoto bizde katılırız demişti. onlara birmotta buluşacağımızı söylediğimizde ne gibi bir tepki verecekler bilmiyorum artık
oooo rekabet ortamı var demek süpper :D
Şimdi Carrefourda buluşmuyacağız mı???
birmotta o gün için ön ve yan otoparkla ikinci elin bulunduğu otopark boşaltılacak park sorunu yok yani
carrefour da 40 araçla sorun yaşıyacaz pazar günü o yüzden birmotta buluşmak daha iyi olacak
birmotta 90 araçlık yer boşalıcak o gün için park sorunu yok arkadaşlar
carrefour da muhtemeL yer sıkıntısı nedeniyLe birmotta buLuşmayı uygun gördük.
konvoy için birmot çıkışı bir tur oLacak şekiLde düşünmekteyiz. ancak 11 marta kadar degişikLik gösterebiLir.
YenimahaLLe Birmot
Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA Tel: (0312) 591 86 00 Faks: (0312) 354 39 01
https://www.grandepuntotr.com/erdiyi...rmot_kroki.bmp
sizleri yürekten tebrik ediyorum.
azminiz, samimiyetiniz ve çabalarınız için çok sağolun dostlarım.
böyle böyle daha da büyüyeceğiz.
vivaaaaaaaaaaaa gp.
ya mükemmelsiniz siz ! uğraşlarınız, werdiğiniz gönülden çabalarınız için ne kadar teşekkür etsek az!
vayyyy beee baya olmuşuz saat kaçta peki ben ikide anca yetişirim de...
saat 13:00 mehmet erken gelmeye çalış
Arkadaşlar, katılım için lütfen telefon numaralarınızı özelden bana ulaştırınız! Buluşmada sorun yaşanmasın böylelikle!
ben yetişemeyecegım heralde :( 3-4 gibi anca gelırım. kimbilir siz o saate kadar naparsınız, kaç kişi kalırsınız pöff....