vallaha doğru diyosun leventcim iyi olur keşke her abone olsakda her hafta yapsak.
Printable View
vallaha doğru diyosun leventcim iyi olur keşke her abone olsakda her hafta yapsak.
arkadaşlar yeri bilmeyen arkadaşlar için eski migros yeni ankamall in üst kattaki otopark da buluşacağız 19,30 da orada olalım :)
irtibat :0506 432 80 02
tamamdır..acık otoparktan bahsedion abi dimi..
üst açık otopark ileride sağda dörtlüleri açık bir şekilde ilk gidenler diğerlerini sıkıştırmayacak bir şekilde beklesinler :)
Şu kadroya son bi kez bakalım...
1: femoli
2: wolkan
3: zeki
4: kamil
5: Thundercop
6: FoReVeGa
7: tolgaank88
8: mustafa
9. unik06
10. zafer kaplan
11- bahcelili_ali
12- Recep
Evet 1 gun kaldı.. Hadi maça :D
bide seyirci kadrosu yapsak ya:D mısırlar,meşrubatlar hazırlansın :D
Hallederik :)
arkadaşlar ben gene gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler:):) seyirci kadrosu -1
Herkezin ayagına sağlık super bı mac oldu gercı top arada sıkıssada cogu zaman mac 7 7 baslayınca :) Eğlenleli bi mac oldu katılan herkeze tskler....
kim kazandı :D
hanı fotograflar yokmu yahu:)
falla ben ewe gireli daa yarım saat oldu...
gelemedim ama fotoları bekliyorum... :)
Yok arkadaşlar malesef o kadar eğlenceli bir maç olduki kimse foto çekmeyi aklına getirmedi .seyirciler bile :D
Hakikatten kalabalık ama bir o kadar zevkli bir maçtı buradan sakatladığım herkesten özür diliyorum :D Burak , ömer, ali ,levent vs vs :D:D Çok şık beş on gölüm var :D kaç kaç bitti hatırlamıyorum 20 den sonra saymayı bıraktım :D:D
Oruç bir harikaydı takımımızın takozu :D
wolkan enfestin Yani paspas görevi yaptın ama olsun :D
bendeniz söyleyecek kelime bulamıyorum :D
tolga çok güzeldi ama birtürlü filelerle buluşamadı.
Gelen katılan katılamayıp kalpleri bizde olan herkese çok teşekkür ediyorum :)
romeo geldiniz ama erken gittiniz hoşcakalın diyemedik kusura bakmayın umrım bir başka org görüşürüz ..:)
maşallah mehmet bütün takımı sakatlanmışsın herkesin ismi yazıyor orda:D:D tüm takım geçmiş elinden:D
gerçekten güzel maçtı herkese teşekkür ediyorum.ama 7,7 dönmüyor yaws.kendimiz bile dönemiyoruz etrafımızda:D
Valla ben bilerek yapmadım şu çekiyorum kaleye hep birisinin kafasında patlıyo Nedendir bende anlamadım :D:D
buarada cumartesiyi abone aldı levent hercumartesi oradayız :)
:) Mehmet herseyden bahsetmiş sakatlıklardan milleti teker teker katlettiğinden benim takımda sağlam adam bırakmadığından ama bi şey eksik kalmış mehmet 7 fark önde götürdüğünüz maçı nasıl olduda 2 farkla kaybettiniz.. Eeee azmin zaferi be gözüm :)
Acıdık ne yapalım baktım ağlamaya başladınız dedik yazıktır üzmeyelim bıraktık boş kaleye attınız işte ..Tabi birde kaleye orucu geçirmemizin sayesinde delikli elek gibi kardeşim gelene buyurn geçin dedi :D:D
Tabii doru kaleci sıkıntısı vardı sizde bizim kalede zaten milli takımdan transfer ettiğimiz rüştü vardı mazeret mazeret mehmet geç bunları birader...
Askerde bi söz vardır canım benim :) Mazeret.... gibidir herkezde vardır.. Askerlik ettin ya belki hatırlarsın :) :) :) :) :) :)
Bla Bla Bla yeter ula tamam işte önemli olan centilmenlikti onuda en güzel biçimde gösterdik .Bak size oyun verdik :D
:D:Dbize oyunu mu verdini,yoksa biz söke söke aldıkmı:D:D