Paranoya Nickli Üyeden Alıntı
evet sahayı önce mustafa, sonra ben arayarak rezerve etmiş olmamıza rağmen, rezervasyon notunu alan aklıselim(!) lerin yüzünden organizasyon az kalsın duman oluyordu!
ve o anda süper amirim bulutların üstünden çıkageldi, gariban sporcuları sahasına aldı, kol kanat gerdi..
e tabii kol kanat geren amirim olunca, içecekler de ondan istendi :)
şaka bir yana, içecekler hep aklımdaydı, ama arkadaşı da alıp gelince biraz geç kaldım (yine 20:30 dan önce sahadaydım :)), tam o sırada Oruç arayıp saha duman oldu diyince çıldırdım ve içeceği falan sallayıp sahaya doğru gazladım. kusura bakmayınız..
ayrıca saha kesinlikle ne benim ne de mustafanın hatası yüzünden duman olmuştur. önce o aradı yarı saha rezerve etti, sonra ben aradım tam sahaya çıkarttım. geçen sefer nasıl rezervasyon yaptırdıysak, aynı şekilde! ama not alan amcamlar bir yamukluk yapmışlar sanıyorum.
zaten ben bu organizasyon işlerinden nefret ederim! ama sitede kimse basket konusunda Uğur ve ben kadar hevesli değil korkarım. sizler de bir organizasyon yapın, seve seve katılayım! beni de bu stresten kurtarmış olursunuz valla.. :)
herneyse, ben buradan Levent amirime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. sayesinde ortada kalmadık, hevesimiz kursağımızda kalmadı.
Öncelikle Levent'e ve anlayış gösteren diğer tüm arkadaşlara teşekkürler..