hep destek tam destek :D:D:D,yarın 20.30 armada otoparkında gorusmek uzere...:)
hep destek tam destek :D:D:D,yarın 20.30 armada otoparkında gorusmek uzere...:)
sanırım hala bir kişi eksiğiz,var mı bildiğiniz gelebilecek biri,forumdan veyada çevrenizden,genç yetenek orhandan ses çıkmıyorda :D
hadi bakalım kadro tamamlandı :)
1. THuNDeR
2. tolgaank88
3. İbrahimKC
4. uNİK06
5. Linos
6. Femoli
7. Zeki (femoli'nin arkadaşı )
8. Kurtuluş (İbrahim'in Ev Arkadaşı)
9. 06Kaymak
10. TunFeb
11. Kamil (femoli'nin arkadaşı )
12. Mustafa (tolga'nın okul arkadaşı)
havaya bakarmısınız yaaaa,sanki gece oldu şimdiden,sanırım fırtına varmış :(...ama satış koymayalım lutfen :)
Evet suan evden cıkmak ıcın hazırlanıyorum. Saat 20:15 te armada acık ota parkı cıkısında toplanalım 20:30 da hareket edecez herkez kendını ona gore ayarlasın arkadaslar eger gec kalan olursa telefonumdan arasın.. Bu konu ıcınde numaramı vermıstım. Umarım hafıf yamurlu guzel bı mac olur :D
az sonra çıkıyorum,aman yollar kaygan dikkatli gelelim arkadaşlar...1 saat sonra gorusmek uzere...:)
Bende çıkıyorum az sonra..
Tolga'nın dediği gibi, Dikkatli gelelim arkadaslar, sanki buz varmış gibi kayıyor yollar..
Ve Ben geldim...
Çok güzel bir geceydi.. MAç resmen kıran kırana geçti. Katılan herkese çok çok teşekkür ederim. Bendeki fotografları yarın akşam görebileceksiniz arkadaslar.. Baya kalabalık bir buluşma oldu aslında.. Konvoy bile yaptık..
Bundan sonra fırsat buldukca her hafta sportif aktiviteler yapmayada karar verdik. Haftaya Çarşamba'ya basketbol oynuyoruz...
Takım Kadroları:
1. Takım
1. tolgaank88
2. İbrahimKC
3. uNİK06
4. Linos
5. Kurtuluş
6. Mustafa
2. Takım
1. THuNDeR
2. Femoli
3. 06Kaymak
4. TunFeb
5. Zeki
6. Kamil
Oyuncu Değişikliği: Dakika 40 Femoli --> Berk
Dakika 45 Berk --> Femoli
Kenarda Oturanlar..
1. Dagored
Sonuçta 2. takım maçı 10 - 8 kazanmıştır. Tebrik Ediyoruz..
Takım Arkadaşlarımıda canı gönülden kutluyorum, hepsi süperdi..
Özel bir tebrikde Levent'e etmek istiyorum, Gerek fikir babası olduğu için, gerek saha ayarladığı için vede maç sonunda yaptığı jest ile bizlere içecek ikram ettiği için. Aramıza iyiki geldin ve hoş geldin Levent..
:D İbrahim gerçekten güzel hoş bir maç oldu kıran kırana da oldu walla superdi. Arkadaşların duyarlılığına hoş muhabbetine ve dostluk içerisinde geçen maça hayran oldum. Teşekkürler...
evet evet, ben de en asil yedek olarak yerimi almıştım :)
baskette yazın listenin tepesine, en hevesli benim benimm :D
herkese cok tesekkur ederım....cok guzel bır gece ıdı....ıbrahımın takımı cok ıyı bır takımdı....ama bızım takım daha ıyı oldugu ıcın bız kazandık...sevıyorum ben bu dostlukları....
Spor yapmak çok yoruyormuş insanı yahu! Bir günde böyle olursam, her gün yaptığımda n'olur kim bilir? :D:D
Herkese çok teşekkür ederim geldikleri için... Levent'e içecekler için, Emre'ye de saha kenarından yaptığı su servisi için ayrıca teşekkürler...
fotoLarı henüz göremedik daha ama, yazıLan çiziLenLere bakıLırsa, hayLi keyifLi bir aktivite oLmuş. tüm sporcu arkadaşLarı tebrik ediyorum.
iyi ki varsın gptr
Mılletten ses soluk yok sanırım herkez dunun yorgunlugunla ıse gec kaldı bugun bende gecıktım. Femoli bile forumda olmadıgına gore daha pc acmadı. Tabii hamlamısız sağlam çekişmeli bi maç bizi torktan düşürmüş :D
Fotolar hala yok nerede kaldı bu fotolar inan merak ettim bende :D
ahhhh oluyorum,yeni kalktım ve hemen pc yi açıp,foruma girdim...dun iki maç yaparak,ve hatta 2. maç 1 saat 30 dakika surdu,anca uyanabildim...herşeyi ile çok guzel bi akşamdı,gerçekten bulunması zor dostluklar elde ettik...vede levent abi inceliğin için gerçekten çok teşekkürler,bu organizasyondaki payın çok yuksek...
ve tabiki müslüm abi,bakımlarla ilgili her yenilen golden sonra yaptıgın bonkörce indirimler için teşekkürler :D:D:D
Tolga gözüm mac bıttı ben sahada unuttum saatımı almaya gıderken bı sagnak yagış anıden boşaldı. Sırıl sıplak oldum yaw :D Bu arada senin ikinci maç nasıldı ;)
alla alla,bizim saha birlik mahallesindeydi,ama hiç yagmur yagmadı :)...valla abi ilk maç olması sebebiyle dediğin gibi ısınmaydı benim için...ama çok garip diğer maçta her nedense en çok ben koştum bi ara kendimede inanamadım :D,yani 2 saat once yorgunluktan oluyodum,nası olduda bu guc geldi diye,futbolculardada boyle sanırım koştukça açılıyorlar...
:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aşırı yuklenme yapıp motoru açmışsın be gözüm helal olsun valla ;)
ben de yorulmusum ....ama degdı dogrusu...
Arkadaşlar daha yeni geldim ama emeği geçen başta levent arkadaşımıza sonra misafirlerimize ve daha sonra bütün arkadaşlarıma çok teşkkür ederim ..
Maçta ufak tefek kazalar yaşansada benim baş parmağı zedeleme gibi :( yinede elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştık Özellikle kendi takımıma çok teşkkür ediyorum maça son dakikaya kadar asıldıkları için türkiye gibiydik son dakkalara kadar eziktik ama sonradan açılıp karşı tarafı tarumar ettik.
iki müthiş golüm var :D biri linosa biri ezik oruc a :D
Sakatlandıktan sonra giren berk arkadaşımızada ayrıca teşkkür ederim adam gölgelik gibi durup daha 5 dakika olmasına rağmen femoli gir oyuna çabuk yapamıyorum dediği için :D:D
tuncayada teşkkür ederim gerçek bir tuncay gibi oynadın :) harikaydın müslüme diyecek laf yok :) levent hep koştun hep koştun çok iyidin, zeki sesiz ama fena ne şutlardı onlar, kamil abi on numara.
Haydi arkadaşlar şu video vede fotoları görelimde az eğnelelim ...
Murat bu arada sen neymişsin birde ben anlamam bilmem diyorsun senle ikili mücadele etmeye korktum :D
Hala fotolar gelmemıs su berk ı bulun yaw :S
Arkadaslar kusura bakmayın, Eskişehir'e geldim bu gece ve fotografları yükleyemedim bu yüzden. En kısa zamanda diyelim..
Belki yarın belkş yarından da yakınç En geç pazar günü burada ama merak etmeyin :)
Ve ve ve ve ve Beklenen fotograflar geldi..
Tüm fotografları Picasa Web Albumleri - ikcihan - GrandePuntoTR_Halisaha_Maci adresinden görebilirsiniz arkadaslar.. Fotograflar Genelde anlaşılmıyor ama.. Emre biraz fazla sallamış makinayı :)
Herkesin olduğu fotografıda buraya koyayım dedim..
https://img392.imageshack.us/img392/230/1000239vd2.jpg
Biraz erken oldu be İbrahim... :) Önümüzdeki ay falan bekliyordum senden fotoğrafları...:) Emre hakikaten, süper çekmiş fotoğrafları! :D
nooldu basketbol işi????????
Oruç sanırım millet iyice tatil moduna girdi. Ama basketbol fikrini ortaya atan İbrahim di. Ona sormak lazım..
yaaaaaaaaaaa ben çok kıskandım şimddiii bende izmitte böyle bir organizasyon yapmayı çok istedim ama izmitli GP ciler uyuyolarrr.ama aklıma bir fikir geldi BENDE ANKARAYA TAŞINICAM :)
Hasan buyur gel gozum yer çok yavaş yavaş ya Ankara dan yayılacaz çığ gibi yada Ankara'nın nufusunda puntoculara yer acacaklar :D
ÇArşamba günü diye konuşmuştuk basketbol işini ama yarına Havelsan Dalış Kulubu toplantısı konuldu. Bu yüzden ben ilgilenemedim olayla. Cuma günü oynayabiliriz sanırım.
Var mı Cuma günü basketbol oynamak isteyen..
Kısmetse ben o gun yolda olacam istikamet Mersin olacak o zaman yazıcam bi ayrılık havası da benden dıye :D
Perşembe olsa?
Perşembe belki olabilir... Liste olurturulsun ben durumumu bıldırırım.
:-)basketten anlamam.ama bir taraftar olarak yer alırım.ee nede olsa eski trübüncülerdeniz:-)destek ve sizlerle tanışmak için seve seve gelirim ben
ben her iki güne de varım arkadaşlar. sadece cuma çok geç olursa gelemeyebilirim. ctesi sabahı yola çıkma durumum olabileceğinden..
Evet önümüzdeki hafta için bi gün kararlaştıralım da yapalım artık basketbol maçımızı... :)
Bana perşembe hariç her akşam uyar..
Artık bu konuda oncu olacak arkadaslar bı baslık acsınlar basket ıcın bu arada ben suan mersınde sıcagın keyfını cıkarıyorum kısmet olursa 4 unden sonra ankaraya donecegım ben konu baslıklarını takıp ederım herkeze sevgıler :)
Bana önümüzdeki hafta hiç bir gün uymuyor ne yazık ki. Ağustosun 1 -17 arasında da İzmir'de olacağım.
Tatil dönüşü görüşürüz artıkım..