kartingmi şaka mı yapıyorsunuz yazık olucak hepinize :D
Printable View
kartingmi şaka mı yapıyorsunuz yazık olucak hepinize :D
iyi liste hafiften oluşmaya başlamış daha fazla kalabalık daha fazal şenlik demek :D
şansa bak yaws o kadar yırtındım buluşma olsada gitsem diye ben gidemiyorum:-D
Sıkma canını sen gelince bir daha yaparız ;)
inşallah femoli
Femolim kardeşim,
beni kırmayacaklar diye yazmışsın, duygusal girmişsin olaya, şimdi gördüm.
Ama ben Pazar günü şehir dışına gidiyorum (yine) günübirlik.
Akşam o saate kadar dönmüş olursam kesim yanınızdayım ama, belki arabayı alamadan gelirim.
Keşke ctesi akşamı olsaydı diyicem ama, organizasyon yapılmış, biraz geç görmüşüm sanırım..
OOO bilader olmaz valla 6 ya yetiş tortorla, yürüyerek farketmez gel ben seni bırakırım :)
Sımdı tarih saat ve yer belli yalnız bunu acaba yonetıcelerden rıca etsekte bı pop-up seklınde sayfa gırısıne yazabılırlermı ? Bu sekılde bılgılenen arkadaslar artar...
Önerin için teşekkürler Levent. Söylediğin uygulamayı, sadece büyük organizasyonlar için yapıyoruz. Zira bu tarz ufak çaplı buluşmalar, neredeyse her ilimiz için olağan kabul ediliyor...
Her buluşma için bir "banner" hazırlamak, emek israfı olacaktır. "Toplantılar, buluşmalar" sayfalarının, üyeleri bilgilendirmek adına yeterli olduğunu düşünüyoruz...
(Bu arada ben gelemiyorum maalesef arkadaşlar! :( Size iyi eğlenceler... ;) )
Murat bey ilgi alakan için teşekkür ettim sadece bi fikirdi. Bu arada Türkiye büyük buluşma projesıne en son 5 ıncı ayda bı msj atılmış onun akıbetınden bı bılgınız varmı acaba?
1 - femoli
2 - unik06
3 - berk
4 - tolgaank06
5 - kamikaze
6 - snipershot
7 - CaGRi
bu kadarmıyız gençler hade bakalım zar zor izin almışım zaten :D:D:D
femoli gaza getirme beni iptal edicem şimdi seyehati:-)
Yok burakcım herzaman yaparız buluşmaları bir dahakine gelirsin ;)
haydi ankaraaaaa,sonunda guzel bi konvoyda olur belki :)...maça dalıp karting i unutmayalım...:D
Ben hafta sonu, taaaaaa Gaziantep'de olacağımdan gelemiyecem..
Sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...
Mehmet milet maca daha cok ıstırak ettı yaw :D Ee erkek kısmısı en cok mac sever ama sonucta su kartıngmıdır ne ayaktır onuda denemek lazım sonucta bılmemek ayıp degıl ogrenecegız.. Umarım kalabalım bı kadro olusurda keyıflı bı ortam olur...
Yarın olacak toplattıda ben de varım dıyecek kım var baska?
Gptr de rekabet yoktur levent ne yapıyorsak sitedeki dostluk ortamı için yapıyoruz önemli olan bu, bunun için maçada gideriz kartingede balık 'a da hiç fark etmez önemli olan çoğunluk gelsin vede eğlenebilsin, ben çok büyük zorluklarla geliyorum :D eşimi tanıyanlar bilir :D yinede birlik beraberlik hoşuma gidiyor ,en önemlisi site için bişiler yapmak ...
Eywahh dıyeyım mehmet eşim dedin olay bıttı içişleri şube müdüründen izin almak dunyadakı en zor cıle heralde ben o yuzden evlılık ısını ertelıyorum :D Rekabet babında soylemedım. Benim amacım cok kısıyle tanısıp ankarada en azından cay corba muhabbetı bıle olsa beraber olup sohbet ortamları olusturabılmektı. Bu arada balık dedın sımdı benım en derın damarımdan vurdun hastalık bende balık tutmak. Arabanın arkasında her daim olta hazır durur. Akvaryum bulsam içine salacam nerdeyse :D
arkadaşlar nerelerdesiniz son durum neeeeeee
Orhan bulusuyoruz.Sıkıntı yok dun mehmetle oturduk biraz sohbet ettık saolsun kotu bı cayınıda ıctık :D Beni cıkarken arayacak carfeur un orda bulusacaz bız ıstersen sende takıl yada dırek bulusma yerınde goruselım ;)
saati kaç olarak belirlediniz en son yer yeni hipodram karting diye biliyorum.
orhan baksana millet konvoy yapıyo bizde yapalım kardeşim,anıttepeden mi geliceksin???
Tolga msn den goruselım..
ewet tolga çağrıda bahçelide olurum dedi büyük ihtimalle birlitke gitcez istersen sende gel :D
tmm dır :)...nerde ve kaçta buluşcaksınız belli mi??
yok valla ama 5.30 falan gibi anıttepede olur heralde ben çağrıyla haberleşip alo derim sana senin telefon olcaktı bende ama genede sen bir çaldır istersen :D
kaç kişi olduk bu arada
tolga ben çağrı mehmet oruç gelir heralde hoş seside çıkmıyor orucun ama
levent beyde gelecek anlaşılan
Geliyorum orhan sıkıntı yok gıbı bakalım ;)
6 kişiyiz suan orhan,oruç abi gelir yaw heralde yani kesin galiba :)
daha gelen olur belki,karting ci az sanırım :D
birinci belli ikinci kim olucak acaba :D
sizin gibi gençleri pistlerde gormek isteriz...:D,orhan çok iddialısın,bak belirli anlaşmalar yapıp arka ekibi yavaşlatabilirim yani:D:D
görüceksin pistte tolga teşviğe gerek yok
kimseye soylemeyiz,aramızda kalır valla merak etme :D:D:D
Walla sızın kadar ıddalı degılım ama bellı olmaz ılk defa o mınık aracları kullanacaz :D
Acemıden korkmak lazım :P
hadi 1 saat sonra görüşürüz,dikkatli gelin :)
Hadi bakalım kac kısı olacak merak edıyorum gorusmek uzere...
arkadaşlar affedn beni gelemedim. çok istiyodum ama olmadı. bi hasta ziyaretine gitmem gerekiodu. umarım bi başka sefere...
orhan inşş yenilirsin:D:D
Ahh ahh Ankarada olcaktımda dersinizi vercektim :D:D