ben henüz böyle bişi yaşamadım ama yaşamayı çok isterdim.umarım böyle bir konvoy yaparız.
Printable View
ben henüz böyle bişi yaşamadım ama yaşamayı çok isterdim.umarım böyle bir konvoy yaparız.
konvoy işin son kısmı arkadşlar:D hele bi buluşalm da elbette turlarız:D
19-20 temmuz bnm için uygundur. buluşalm. bu sefer kesin gelirim yani heralde sanırsam:D
umarım bu dediğin olur çağrı kardeş
Ankara da bı bulusma olursa veya herhangi bir ılde ana sayfadan pop-up seklınde duyurulursa guzel olur.. Bilemiyorum tabı yenı uyeyım boyle bır uygulamanız varmı acaba?
umarız olur levent arkadaşım.
sayfalarda gördüğün gibi fikir var ama icraat yok:-Dherkes buluşalım diyor ama sözde kalıyor şimdilik.
Hayırlısı olsun o zaman :D
anasayfada buluşmalar yayınlanabiliniyor,emek teki son buluşma,maşukiye buluşmasıda oyle olmuştu sanırsam...zaten anasayfada hep gozukur şu şekilde,buluşma oldugu zaman herkes buluşma ile ilgili bişiler yazıcagından anasayfadaki toplantılar-buluşmalar kısmında o son buluşma hep aktif olarak gozukur...
Bakıyorum da her ikiniz de yeni üyelersiniz :cool0000:
ankara grubu,
ufak buluşmaları ile ünlüdür diyebiliriz. :cool:
biri bik aktivite önerisi veya benzeri birşey ile çıkar;
ya da telefonla 2-3 üyeyi arayıp bunu paylaşır.
ve voilà,
buluşma gerçekleşivermiş.
o yüzden size tavsiyem ankara başlıklarını takip edin.
ancak, büyük aktiviteli buluşmalar için anasayfaya banner konuyor genelde.
unik ve tolga tesekkur ederım bılgılendırdıgınız için insallah bir bulasmada tanısmak uzere..
Evet arkadaşlar hakkatten biraz uzak kaldık buluşmalara ankara yönetimi uyuyor galiba :D
O zaman pazar günü saat 18 00 sularında karting yapmak isteyen arkadaşlar burada liste oluşturalım ondan sonra bir çay faslı ile buluşmayı bitirelim ...
Ben mümkün mertebe beni kırmayıp gelecek arkadşları yazayım :D
1 - femoli
2 - unik06
3 - berk
4 - tolgaank06
5 - kamikaze
hep destek tam destek,tabiki varım :D:D
ancak bu cumartesi belki tatile çıkma durumu olabilir,kesin değil,inanın kesinliği ne zaman belli olcak oda belli değil :),ama ankarada olursam mutlaka gelirim...teşekkürler mehmet abim...
saol mehmet kardeş bizi unutmuşsun biz kırarmıydık yani seni:-)
şaka bir yana tam gününü buldun yani mehmet sende
cmtsi sabah yola çıkıyorum sen buluşma ayarlamışsın:-dneyse sağlık olsun bir dahakine gelirim artık.
Bak bu karting ı uzun zamandır yapmak ıstıyodum nasıl bısı oldugunu deneme babında, güzel olur haa ustune olacak olan cay en superı olur pazar 6 uygun bencede, sayı belırlenıncemı toplanılacak yer ortaya cıkacak?
Yok yer belli hepimiz orada buluşuruz saat 18 00 gibi gelmek isteyen arkadaşlar gelir
Yer hipodrom istanbul yolu ares arena saat 18,00
1 - femoli
2 - unik06
3 - berk
4 - tolgaank06
5 - kamikaze
6 -snipershot
femolı msn yı kullanıyomusun bısey danısacagım..
mehmet abi tatili 1 gun erteledim,cumartesi çıkıcaktım,pazara aktardım,yani bende geliyorum,yaşasın :D:D:D
otobusun saatine gore,yanınızda durma surem belli olucak,ama kesin geliyorum yani,2 saat bile olsa gelicem... :)
Tolga gelmene sevındım bende bu arada ımzana gozum takıldıda :D
Ben senin,bahçelide sisler açık gezerken,ceza yememe olasılıgını sevdim...
Bu sisler benim başıma bi kez dert oldu :) Çevrim yedik :D Ama birader puntodada sisler varken kapalı vaziyette yol alınmıyor :D
yaz memet abi benide listeye:D
1 - femoli
2 - unik06
3 - berk
4 - tolgaank06
5 - kamikaze
6 -snipershot
7- CaGRi