Ben Fırsat bulursam Cumartesi uğramaya çalışacam. Bravo bahane, Emre'yle tanışmış olalım...
Printable View
Ben Fırsat bulursam Cumartesi uğramaya çalışacam. Bravo bahane, Emre'yle tanışmış olalım...
Cumartesi belki bende uğrarım.
her zaman beklıyorum showwroomdayım
Ben gelmek istiyorum ama biraz ters kalıyo:(
Bugun 14.00 gibi Emre'nin yanındaydım. Aynı saatlerde Murat Abi (wisher)'de oğlu Bora ile geldi.
Tanıştık, sohbet ettik, Bravo kullandık.. Birlikte 1.5 saate yakın zaman geçirdik.
Emre'ye gösterdiği ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.
Murat abi niyeti bozdu, Fiorino alıyordu ama biraz daha beklemeye karar verdi :)
Sizlerle Tanıştığıma çok memnum oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle...
Dün sabah Birmot da test sürüşü olduğunu sizden öğrenince baktım hava güzel Borayı (oğlum) yüzme kursundan alıp doğruca Birmot'a gittim. Çok da iyi yapmışım. İbrahimle karşılaştık. Test sürüşüne laf olsun diye geldik ama Sağolsun Emre çok zaman ayırdı bize. İbrahimle bol bol sohbet ettik. Ama İbrahimin dediği gibi niyeti bozup Fiorino ya takıldım. Bravo cidden güzel. Kısa bir tur attım fazla zamanlarını almamak için. Ama ses yalıtımı, performansı güzeldi. İyi olmayan tarafı fiyatı maalesef. İbrahim baya niyetli. Sonuç olarak 1 kaç saatte olsa güzel zaman geçirdik. Bu tip organizasyonlarda sık olsa da hepinizle tanışma fırsatı bulsam...
Dün bende birmottaydım saolsun emre ilgi alakasını kusursuz bir şekilde gösterdi bravo ile ankarayı turladık geldiğimizde bi hayli kuyruk oluşmuştu bekleyen ler kusura bakmasınlar ,bravo sport düşünüyorum tam istediğim düzeyde bir araç onu kullanmak istedim ama malesef :( vermediler :(
bi aksilik çıkmazsa yarın 5 gibi ordayım :D:D
arkadaslar hepınıze tesekkur ederım hepınızı her zaman beklıyorum bi hatam olduysa affola
Bende emre abiyle tanıştım ve bravoyu test ettim
Herşey için teşekkürler :D
Arkadaslar benide aradılar .Fkat c.tesi-pazar planlı işim oldugundan dolayi gidemedim.Bravo test sürüsünü herkese tavsiye ederim. 1 ay önce katilmiştim test sürüşüne..GP nin tadı başka ama..=:)