Hafta Sonu için Kimsenin sesi çıkmıyor ANKARA Ekibi Burdamıyız ??? Nabız yoklamak lağzım :)
Printable View
Hafta Sonu için Kimsenin sesi çıkmıyor ANKARA Ekibi Burdamıyız ??? Nabız yoklamak lağzım :)
bu pazar kesin kimse kıvırmasın yağmurda olsa şemsiye alın :)
Vallaha ben bugün yola çıkıyorum
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
ee ne zman gelcen?
Ben belki gelemeyebilirim bulusmaya dugun var ekmeye calisiyirum ekersem gelcem
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Son 2 gün günceli bryler listeye güncel verelim lütfen;)
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
lısteye bı guncel alalım beyler cem cenk bı hallediverın :)
Ankara Göksu Mangal Buluşması
Tarih: 2 Şubat 2014 Pazar
Saat: 12:00
Yer: Göksu Parkı / Ankara
Katılmayı düşünen üyelerimiz yanlarında getirecekleri kişi sayısını da belirterek listeye isimlerini ekleyebilirler.
Toplanma Yeri: Saat 11:30'da Göksu karşısı KC Migros önü alışveriş yapılıp geçilecektir.
Okan Atak (okan atak)
Harun Kuru (Murder)
Sato Topal (Arrest) +2
Mehmet Özcan (Femoli)
Baran Cinar (BaranSelo)
Mehmet Aşkın (Elbruz)
Burak Erdoğan (06burti)
Beytullah Kılıçay (Blackpunto06)
Onur Aziret (F500)
Raşitcan Özbek (rasitcan) +1
Eray Aydın (leomar32) +1
...
Dostlar İstanbul'dan gelen bir aile büyüğümüzü gezdirme sebebiyle buluşmaya katılamayacağım.Cem ile kendimi çıkardım.Kusura bakmayın lütfen. Arabanın görselleri güzel bir şekilde çekilirse,verdiğim fotoğraf sözünü tutabilirim halen. Bir dahaki buluşmaya mutlaka katılacağım.
Benim +2 yalan oldu ertelendiği için bulusma tek başıma geleceğim
Erayida cikartin oda gelmicek sanirim bide cenk cem siz gecen haftada kactiniz bu hafta kacma sansiniz yok bilader misafirinizide alin gelin
Bu arada Benimde + 1 im olabilir !!!
Okan valla gelen babamın amcası olduğu için pek fazla şansım olmuyor,kendisi İstanbul'da yaşıyor. Babam hali hazırda onu gezdirmek için arabayı alacak,ekstra olarak benim de gelmemi istedi.Şoförlük yaptıracak anlaşılan :) O yüzden affınıza sığınıyorum kardeşim.
Oooo bi hafta biri yok diger hafta oburu yok la bu ne hic yapmayak bulusmayi daha iyi bende gelmiyom
Discovery cihazımdan gönderildi
Evet beyler gelenleri bi guncelliyelim gelenler yazsin yarin bulusma var