Konu Arrest tarafından (01/12/2013 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Bakım çıkmadı yedi senedir...
Şike yok da şans olacak arkadaş insan da lazım olana çıkmaz zaten...
O bize bakıyor zor alırsınız siz diye...
Mehmet 400 tl
Anladın sen onu
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Zaten don gömlek kaldım Harun dört yüz lirayı napayım ben...
Ölçüymüşsün sen de hacı baba öldürdün benim sıfır lastik jantı...
Konu elbruz tarafından (01/12/2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
abi nerde baska foto yokmu
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
2006 model gp 1.3 mj aracima abs kontrol ünitesi lazm ankarada bulabilirsin dediler ucuza hic tanidigim yok o taraflarda suan denizlideyim ankaradan yardimci olabilecek arkadas varmidir acaba
Buluşma güzel olmuş, ben Ankara dışındaydım katılmak istiyorum ama kısmet olmadı, bir dahaki seneye
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Tüm çekilen fotoğrafların paylaşılmasını talep ediyorum
Ulen yine hava çıktı ya bana bu arada katılan herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir gündü ama mideyi bozmuşum hep bu oruç yüzünden
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri