ya bu arada hala cevap yok arkadaşlar arabalar nasıldı yaw... :D
Printable View
ya bu arada hala cevap yok arkadaşlar arabalar nasıldı yaw... :D
Arabalar motor aynı ama lastikler vede yol yeni vede güzel olduğu için süperdi savurmanın alfabede yeri bile yoktu müthişti yani
Dün kartinge katılan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum çok süper bir buluşmaydı gece 23 10 da bitti :D:D:D:D
baya eğlendik ali sonlardan gelmesine rağmen ben geçti direksiyonu ve kabiliyeti mükemmel . Ordan çıkışta bahçeliye yemek yemeye gittik ordaki muhabbetten sonra sıcak çikolata keyfi yapmaya burger kıng gittik geceyi orada noktaladık herkese teşekkür ederim
Bu sırada bende kandırıldım. Hani bir yere gitmeyecektiniz femoli beni kandırdı Ben yanlışlıkla AKM ye gidince aradım eğer kartingten sonra bir yere gidecekseniz bende geleyim demiştim ama bazı alçaklar :D:D bir yere gitmeyeceğiz diye beni kandırdı
:fish0000:Ne kandırması enis ali nin arkadaşı gelecekti onu almaya 8 ,00 da gidecekti benim malum evde bakleyenler .sonra ali abi arkadaş kendi gelecekmiş dedi mehmetde benim işim yok takılırız öbürleride size uyarız dediler bende telefon edip geç kalacam dedim yani planlanmış bişi değil ondan sonra olanlar oldu .....
canım enisim bu işlerde nolacağı belli olmaz hadi şunu yapıoruz diyip yapıoruz hiç bişey yapmadan dağıladabilirdik. canım kardeşim kimseye bişey sorma buluşma 6 6.30 da die yeri dahil yazılmış atlayıp arabana gelecen yolu bilmiosan tarif eden olur elbet. bak mehmet(elbruz) da senin gibi akm sanmış ama hemen çıktı geldi yanımıza yani
güzel buluşmaydı bende alinin dediği gibi önce akm ye gitmişim orayada hipodrum deniyordu baktım traktör fuarı var her halde bunlarla yarışacağz dedim baya büyükler ama : ) sonra aradım femoliyi bastım asıl hipodruma geldim alışkın olmadığım için galiba sonun cu oldum zaten sonlara doğru benzin bitti benim..:uhm00000::stretche::motorcu::scooter0::rip ::surfing::melek2:
bende gır gır geçiyorum zaten tümüyle benim hatam akm ile hipodrumu karıştıran benim arabayı yer olmaz düşüncesiyle almayan benim dediğiniz gibi bazı şeyler önceden belli olmuyor buda onlardandı o kadar