Herkese merhaba. Ben şu 3 sayfa boyunca eleştirdiğiniz SABAH ANKARA muhabiri SERPİL UYGUN. İçinizde bana ulaşmak isteyip de başaramayanlar olmuş. Benimle yaptığım haberle ilgili eleştirilerinizi okuma fırsatını yeni buldum. Görülen o ki, sizler sadece arabalarla ilgilenen, şu akıllı geçinen tayfadansınız. Haberin bana ne şekilde aktarıldığını bilmeden, ukala ukala konuşmak size göre gayet normal anlaşılan. Öncelikle şundan söz etmeliyim : Haberi yapmak için geldiğimde bana BİRMOT tarafından yapılan bir etkinlik olduğu söylendi. Defalarca insanlarla konuşmaya çalıştım ama düzgünce cevap veren olmadı. BİRMOT bize o dönemde reklam veriyordu. Reklam veren firmaların düzenledikleri etkinlikleri izler, gerekli görürsek haberini yaparız. Bizim dışımızda gazetede haberinizin çıkmadığından yakınıyorsunuz. Ve bizde çıkan haberi de topa tutuyorsunuz. Benim yazdığım haberde web sayfanızın adresi vardı. Ama sizler gazetenin sayfa düzenini, tek kelime bile fazla olduğunda haberden çıkarıldığını bilmediğiniz için bilmeden konuşmuşsunuz. Ayrıca web adresiniz yayın sorumlum tarafından reklam içeriyor diye çıkarılmış da olabilir. Haberin önemine gelince bu bir etkinlikti. Gazetede tam sayfa yer ayrılmasını beklemeniz zaten bir hata. Şimdi yazılan eleştirlere izninizle cevap vereyim : SAYIN CİHAN; Grande Punto yerine GARDEN Punto yazıldığı için eleştirmişsin. Bu konuda haklısın. Ama emin ol o sayfalar en az 5 kere kontrol ediliyor. Yılda bir kere yanlışlık yapıldıysa bu size denk gelmiş. SAYIN SHOPARR aynı eleştiriyi sende yapmışsın ve SERPİL UYGUN bir şey düşünüyorum. Sorun SERPİL'DE demişsin. Artık ne düşünüyorsan söyleyebilirsin. SAYIN UNİK06 gazeteyi aramış bana ulaşamamışsın. Keşke birkaç kez daha deneseydin, nasıl kolay ulaşılacağını anlardın. SAYIN FEMOLİ etkinliği BİRMOT değil, biz yaptık demişsin. Bana söyleneni aktardım. Ayrıca fotoğrafını çekmadiğim için HAİN demiisin. Daha hayırlı bir şey yaparsan belki boy boy fotoğrafların çıkar gazetelerdeSAYIN AWD, milliyet olsaydı böyle olmazdı demişsin. O zaman milliyete haber verseydiniz de o gün yanınıza geliyor muydu görseydik. SAYIN LİNONS Star muhabirinin de geldiğini fakat ses çıkmadığını söylemişsin. Bunu AWD ile bir kez daha paylaş da kimler gelmiş kimler gitmiş anlaşılsın. Ayrıca SABAH'IN ANKARA EKİ işte ne olacak, zorlama haberlerle doluyor gibi cümleler kurmuşsun. Haberler nasıl yapılıyor. Muhabirler nasıl çalışıyor bilip bilmeden bu tip cümleler kuramazsın.Sizin haber için gerçekten de bir düzeltme yapılamazdı. SAYIN MiSAFİR bu haberi yapan HATUN olarak,
mail adresime ulaşmak istemişsin, gerekli düzeltmeler için. Mail adresim : uygunsu@gmail.com SAYIN FLU, en azından anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim. Araba düşkünü aklı başka şeylere çalışmayan tipler gibi konuşan bu kişiler arasında hem cinsim tarafından empati görmek biraz iyi geldi
SAYIN OZZY sadece yuhh demişsin. Aynısını size iade ediyorum. SAYIN RYU fotoğraf için ben bile daha iyi çekerim demişsin. ve SAYIN YAMTAROO da profesyonel olmadığı ap açık demiş. Sizlere yaptığım işleri ve kimlerin fotoğraflarını çektiğimi anlatmak isterdim ama yine de utanmayacağınızı düşünüyorum. O fotoğrafın kullanılma amacı kalabalık araçların bişr araya geldiğini göstermek içindir diye düşünüyorum. Kaldı ki, biz muhabirler genellikle fotoğraf seçimine karışmayız. İçinizde haberin çok saçma olduğunu söyleyenler de olmuş. Yaptığını işin değerini ve bize verilen bilgiyi bir kere daha gözden geçirin belki size ayrılan yeri ne kadar hak ettiğinizi anlarsınız.!!!
Yer imleri