Geçmiş olsun.
Printable View
Siyah kazaklı birinin eline bir şey olduydu kanıyordu sanırım o kimdi?
Bu arada Aracım olmadığı için benide zahmet edip buluşmaya götürdüğü, garajda unutmayıp aldığı ve sağolsun evime kadar bıraktığı için Mehmet arkadaşımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Teşekkürler Mehmet (Elbruz) :)
Açıklama: Garajda unutulma olayı tamamen latifeden ibarettir :) Herseferinde dile getirmem gülme amaçlıdır :)
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.
Ben kendi payıma çok eğlendim ve keyif aldım.Ayrıca bowling için katılım da hiç fena değildi.
Tuncay çok şey kaçırdı çook.
maşallah güzel buluşma olmuş, benim aniden şehir dışına (konya) gitme zorunluluğum doğduğundan dolayı buluşmaya katılamadım...açıkçası haber vermeyede fırsatım olmadı çok üzgünüm tüm arkadaşlardan özür diliyorum. inşallah bir dahaki sefere
Ozzy (Ozan) kardeşimizede teşekkür etmemek olmaz. Sağolsun o da ilgilendi,
Teşekkürler Ozan (Ozzy)
İlk kez gördüğüm insanlarla bukadar samimi bir ortam olması gerçekten takdire şayan.
Sanki daha önceden tanışmış, muhabbet etmiş gibiydim. Hiç yabancılık hissetmedim :)
Teşekkürler Ankara üyeleri Teşekkürler Grandepuntotr kurucuları :)
Kardeşim kimse yanlış anlamasın ama buda bi gerçek kim cana yakın olursa karşılığı cana yakınlık olur.Mesela sen dün kaynatmasaydın cana yakın olmasaydın sana olan yakınlıkları espirileri gülücükleri göremezdin yanlışmıyım.? Bu konuda.
Şuda bir gerçek Ankara her geçen gün buluşmalarda çoğalıyor katılım ve sıkı dostluklar artıyor bunun içinde herkesin samimiyeti için ayrıca teşekkürler ANKARA.
Mustafacığım bir daha ki sefere gözümü bir saniye bile başkandan ayırmayacağım.Kardeşim bu nasıl bir ihmaldir!Biliyorsun kayınpederimle geldim ve dirsek temas aralığından uzağıma ayırmadım adamı.Şöyle bir durum var ki bir ara biz bile başkanı kaybettik(bowlinge giderken)Gerisini sen düşün...
fotograflar cok guzel, katilan ve emek harcayan herkesi tebrik ediyorum. darisi diger bulusmalara :)
Sana katılıyorum abi. Başkanın maşşallahı vardı abi :) Yerinde durmuyorduki :D
En son Elbruz (Mehmet) beni aldı garajdan, yan yana geldik sonra kayboldu, tekrar bulduk :D bize sadettin teksoy hareketiyle bir yer gösterdi, tam u döndük bekliyor diye. Ana! adam yine yok oyun hamuru gibi bi orda bi burda. En son Femoli (Mehmet abiyi aradıkda nerde olduğunuzu bulduk :)
O değil :) ABK (Ahmet) telefonu bende yahu bir ara :) Kardeş nerdesiniz ya da biz burdayız gelin falan yoookk :) Dalmış muhabbete :D