arkadaslar cok ıyı eglenmıssınız size özendım dogrusu ankaraya bu anı yasamaya gelebılırım
Printable View
arkadaslar cok ıyı eglenmıssınız size özendım dogrusu ankaraya bu anı yasamaya gelebılırım
güzeL egLenmişsiniz : )
aynı şekiLde devam ; )
Hakikaten çocuklar gibi şenmişsiniz! ;) Mehmet'in vukuatı yok muydu? :D :D
wow!! kadro tamamdı galiba :D :D ortam süper görünüyor, mr Femoli nasıldı, tadı tuzu yerine geldi mi? :P yok mu bize anlatacaklarınız arkadaşlar :D
süpper bir akşamdı,
adrenalin kokteyli gibiydi resmen :gunsmilie:
ama göbek adı YUSUF olan femoli yine sahnedeydi,
önce binbir nazlar, yok midem, yok adım yusuflar...zar zor ikna edebildik :D
ama hakkını vermek lazım, ilaçlarını tam almış, ne bulantısı oldu ne de kustu:Ç
gerçi, ilk başta, öğlen (resmi kusma yemeği olan) menemen yediğini söylemiş ve bizi fevkalade endişe içine sürüklemiş olsa da....Allahtan, korkulan başımıza gelemdi :D:D
dağıldıktan sonra,
shoparr_emre, ben ve mehmet 7. cadde'ye gittik,
yedik, içtik (kahve) :-)...geceyi tamamladık.
Ne istiyorsun ben sana anlatayım ...
gittik önce çok eğlenceli bir alete bindik hiç bu kadar hoşuma gitmemeşti ilk binişim değildi ama bu sefer çok hoşuma gitti sonra asansöre bilet aldık yanlış yerde durduğumuz için binemedik sonra arkadaşlar ben im bir kere binip bir daha hiç bir kuvvetin bindiremeyeceği bir alete gittik saolsunlar ısrar ettiler ama ben kabul etmedim yani orada gülücük içinde binen arkadaşlara ayıp olmasın evlerine üstleri başları temiz gitsinler diye yoksa başka bir niyetim yoktu . Sonra asansöre geldik ve çok zevkliydi ankara ayağının altında gibi ondan indik tekrar you tube ta izlediğiniz sefa 1 bindik :D ve kapanış yaptık yani bir vukaat yok arkadaşım başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplayayım :dilcikartma::dilcikartma:
eeee tekrarına ne zaman eriyoz :D:D:D:D:D
teşekkür ederim arkadaşım :) unik06 güzel özetlemiş geceyi :D sen oyuncakların isimlerini de katarak biraz daha detaylandırmışın, merci ;)
göbek adını bilmiyorduk :P
cOK güzel olmus ya gercekten iyi eğlenceler bende orada olmak isterdim :(
güzel eğlenmişsiniz falla gelemediime üzüldüm ne yalan söliyim ama saat gece 12 den sonra bile hala dışarda koşturuyodum...
hep gelecem gelecem diyorsunuz sonra ekiyorsunuz bırakın yemeğin bizi :D:D:D:D:D:D
Evet Arda onlar bilet.. Harekete geçmden önce biletci amcam gelip topluyor :)
VE arkadaslar Beklenen Video, Discovery'den canlı bağlantı burada..
Sİte için tüm tehlikeleri göze alarak siz sevgili arkadaslarım için çektik... Buyrun. İyi Seyirler...
YouTube - www.grandepuntotr.com Lunapark Sefasi4
bak ben bu video yu unutmuşum çok komik olmuş:D:D:D:D
izlerken bile bi garip oluyorum walla.. hayatta binemem, bi defa daha anladım :)
YouTube - Grande Punto TR | Fiat Grande Punto Türkiye Forumu | 2006 - 2007 ® Lunapark Sefasi4
Felaket güldüm bu video da ya.Süpersiniz vallaha ne diyim.Biri beni beğenmiyormusun biri yermi binelimmi :D :D
hele o arka plandaki huuuuuuuu huhuuuuuuu ya birde çalan müziğe hasta oldum :):)
videonun adını değiştirelim bence; minik danacıklar lunaparkta :P
ahahaha çok güzelmiş yaw binesim geldi o alete... :D
memt abi ne oldu karnını niye tutuyorsun o kadar bindin daha alışamadınmı?:D:D:D