bu ne yaaa arkadaşlar yine teker teker silino isimler.... bu arada o mekanda pazar günü için saat 11 gibi bi zaman için rezervasyo var o bizim değil dimi??
Printable View
bu ne yaaa arkadaşlar yine teker teker silino isimler.... bu arada o mekanda pazar günü için saat 11 gibi bi zaman için rezervasyo var o bizim değil dimi??
1- Unik06
2- Dagored
3- femoli
4-shoparr_
5-absoluit bi aksilik çıkmazsa gelecekmiş
6-06kaymak
7-Brucella
8-elbruz
Benimde nöbetime denk geldi arkadaşlar :(
Yarın tüm gün Çevre ve Orman Bakanlığının Ankamall de açtığı standta görevli olacağım. akşam saat kaçta bitiyor tam olarak bilmiyorum, ama geç bitmesi ihtimaline karşılık ben de gelemiyorum :(
Sizlere iyi eğlenceler...
1- Unik06
2- femoli
3-shoparr_
4-absoluit bi aksilik çıkmazsa gelecekmiş
5-06kaymak
6-Brucella
7-elbruz
olmadı bu yaa :( erteleme mi yapsak benim vaktimde kalmadı ama:S
o sağlardanım ben ayıp ediyosun..
+2 bile olabilirim..
1- Unik06
2- femoli
3-shoparr_
4-absoluit bi aksilik çıkmazsa gelecekmiş
5-06kaymak
6-Brucella
7-......
arkadaşlar kusura bakmayın benimd ebir yere gitmem gerekiyor başka zaman inşallah böyle teker teker denk gelmesi hoş olmamış ama ne yapalım ...:(
Foto yok mu foto?
yav bu ış nasreddin hocanın fil hikayesine benzemiş 11-5=6 olmuş aslında paraları gelmeyenlere ödettirseniz olurmuş:tv_happy:
6-2 = 4 oldu ama olsun güzeldi herşey ardından dart ve langırt yaptık birşeyler içtik..teşekkürler katılan herkese..
beyler resimler ??
amanın resim çektirmeyi unuttuk yani aslında foto makinesini unuttuk D:D:D:D:D ama çok güzel bir gündü diyebilirim saate baktığımızda gece 12 00 geliyordu
dartda yenilsekte langırtda fena dağıttım hepinizi..go-cartta da ilk olmasına rağmen tozunu attırdım pistin:P güzel bir gündü dostlar..
ohhooooo fotosuz olurmu cnm :P:P
Tebrik ederim arkadaşlar...
Nöbetsiz günlerde yeni organizasyonlar bekliyoruz! Aloooo! :D
inşallah katılım azdı ama süper eğlendik kendi adıma konuşayım dart hele çok komikti bir ara orada dartı bitireceğiz diye yaşlanacağız hissine kapıldım bitmiyor 12 00 de bitirdik
arkadaşlar o ara 6 kişi (ki bunun sadece 4'ü forumadan) go-kart ile yarışmak ile meşgul oldundan pek foto çekilemedi kusura bakılmasın. go-kart anlatılmaz fotoğraflanamaz sadece yaşanır..... katılım gösteren ve organize eden herkeze teşekkürler....