geliceksin abi kolaya kaçmak yok herkesin bir pazarı var ama :D
cidden gel :D
Ankara buluştu mu :D kimse bişy yazmamış
Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık :) Çok güzel bir buluşmaydı gelen herkese teşekkürler :)
Katılan herkese çok teşekkürler :worthy00: , organize edenlerin tek tek ellerine sağlık:X gayet güzel bi gün geçirdik herkese çok teşekkürler :kicking0:
İlk buluşmam olmasına rağmen hiç yabancılık çekmedim bu güzel buluşmada, Başta Tuncay abi olmak üzere emegi gecen ve katılan herkese çok teşekkür ederim çok keyifli bir gündü ;)
sağolun ayağınıza sağlık
ev ve araba bu haldeyken geldim, iyi ki de gelmişim. herkese çok teşekkür ederim
Başta Tuncay Bey ve emeği geçenlere ve de katılan herkese çok teşekkürler. Güzel bir mekanda güzel bir buluşma oldu..
Gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çok güzel bir buluşma yaptık, Herkes umarım eğlenmiştir. Ayrıca Selahattin kardeşime problemli bir günde 1 saatliğine beni kırmayıp geldiği için ayrıca teşekkür ederim.
herkezin ayağına sağlık tuncaycım gitmeden teşekkür etmiştim ve o zaman yazdıklarım yerine geldiği için mutluyum
resimlerin devamı
Resimlerle şenlendirelim.:muz:
Bu arada güneşte göl kenarına giderken Pembe pembe yanmışım :) dostum teşekkür ederim. En bomba resimler ve videoları Engin kardeşimizde...