yaw erdi nin şansı yoktu ki... :D
admin torpiliyle belki... :D :D :D :D
Printable View
yaw erdi nin şansı yoktu ki... :D
admin torpiliyle belki... :D :D :D :D
Şu 5 YTL lik ücrete benim de itirazım var.Keşke 5YTL değil de 20 YTL alsaydınız da sizlerin yerine (Gizem, Mehmet, Oruç...) garsonlar ve görevliler çalışsaydı.Bütün gün koşturup durdunuz, çöpleri bile sizler topladınız.Benden size tavsiye bu organizasyon için yapılan hiçbir eleştriyi kabul etmeyin:)
Başta siz 3 ünüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler tekrar...
Hava şartlarına rağmen böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için Tüm Ankara yönetim ve organizasyon ekibine teşekkürler...
bu erdinin fotoları sizde gözüküyormu bende gözükmuyor ne iş
ben de arada bi gözüküyo bi giriyom var bi giriyom yok... :D
bence buluşmanın tek eksiği ankarada ulaşamadığımız GPler idi Yine ve Yeniden ELLERİNE SAĞLIK, EMEĞİNE SAĞLIK ANKARA YÖNETİMM:worthy00: ve ANKARA YÖNETİMİNE KATKIDA BULUNANLAR:notworth:. :cheers00:::p::group000::scooter0::X
aramızdan bağzılarımız siteyi takip etmediği için gelemedi ki buda onların içine oturdu sanırım. dediğimi en iyi buluşma sonu 5 araçlık konvoyda olanlar anlar...
buluşmadaki tüm gp'cilere çok teşekkür ediyorum. böyle güzel günler ileride sadece anı olarak kalıyor. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum
tebrikler Ankaralı arkadaşlar güzel vakit geçirmişsiniz belli organizasyonda da emeği geçen herkesi tebrik ederim...
Güzel bir gün olmuş, tebrikler arkadaşlar.
Arkadaşlar her ne olursa olsun bundan sonra iyi niyet çerçevesinde olacak..Bakın artık maddi kaygıların güdüldüğü başka ve belirgin yerler var :) Bizler gerçek GPTR ailesi olarak, neyin peşinde olduğumuzu asla unutmayalım.. Hedeften şaşanlar elbet bi yere toslar.. Çekilişler, hediyeler...vs.. bunlar fani şeyler, baki kalacak şey bizim dostluğumuz ve kurduğumuz ailemiz..
[quote=CaN;83989]ufuk abi ne demek herzaman beklerız ne zaman ıstersen gel gezeriz basımızın ustunde yerın var eglendıgıne cok sevındım..=)[/qu
can sana ve senin yanında bulunan arkadaşlara cok teşekkür ederim gercekten siz ve diğer ankaralı arkadaşlara cok teşekkürler ğüzel duygular ve arkadaşlıklarla izmite yuvama geri geldim sizleri ve tüm gp ailesindeki diğer arkadaşlarımıda izmite beklerim kapılarımız sonuna kadar acık
ufuk abi ankara ve bursada da bir kapın var tanıştığımıza ailecek memnun kaldık hoş sohbetine umarım yine birçok aktivitede bir arada oluruz
abi şu diş olayını ben de anlatabilir miyim :D[/QUOTE]
anlat anlatta mutlu ol hadi...:clapping: