anıttepedekin de otopark sıkıntısı varmı ?
Printable View
anıttepedekin de otopark sıkıntısı varmı ?
Anıttepede sıcak oturmalı güzel yer varsa gidelim bana ok deyin 10dakkaya orda olurum.
Zeynel abi ömerle telde konuştuk ondan meşguldür :)
prefesor kokorec harıta
Profesörde bulusuruyoruz şimdik :D
Buluşmayı bitireli yarım saat kadar sürdü 10buçuk gibi toplandık sohbet muhabbet saat gece 3bucuktu dağıldığımızda çok kefiyli güzel bi akşamdı katılan arkadaşlara teşekkürler
Gıcıkmısın kardesım benım eve yakın yerde bulustuk benden once eve gıtmıssınız bu arada Ömer paket kokoreç sogumustur yengemde uyumustur bu saatte kokoreçi babadan önce gotur mıgdeye
Arkadaslar ayagınıza saglık saat 03:30 olmus nasıl oldu anlayamadık sohbet keyıflıydı oldukca bu arada ben tekrar prefosor kokorece gıttım bere ve eldıven unutmusum sagolsunlar saklamıslar onları alıp sımdı gırdım eve hava sıcaklıgı -8 ı gosterıyordu arac termometresı
Benim de ilk bulusmam oldu tesekkurler, keyifliydi=)
bi foto da ekliyim=D
vay bea konuyu acan benım buluşmak isteyen bendim bu kadar hızlı olacagını hıc tahmın etmedim bilsem pazartesi sabah açardım nöbeti bırakıp gelecektim az daha :D
ömer hiç işin yokmu git ders çalış her buluşmada sen varsın :D :D
emeğinize ayağınıza sağlık... güzel sohbet etmişsinizdir... teşekkürler...
[QUOTE=omer06;602287]kısmet sen açmasaydın bizde buluşmazdık =)sağol=)
eyw ama saymam ben gelince de isterim :)
olur neden olmasın bakarız :D
arkadaşlar harbiden h. içi yapsaydık yaw ama güzel sohbet olmuştur keşke foruma girebilseydimde gelseydim yaw :(
hadi ben geldim bi daha yapak da bende aranızda olıım bende tanışıım bak arkadaslarda istiyo :D
aramıza hoşgeldin...
hşbulduk :)
profesör demişsiniz burger king fotoları ne iş beyle fake mi yoksa :)
mekan değiştirdik tüm gece boyunca
en son kaldığımız yerde fotoğraf çektik :D
Almanyadaym şuaralar.10 aralıktan sonrasında yaparsanız buluşmayı gelirim. ;)
Arkadaslar bu hafta içi veya sonu bir kokoreç bulusması yapsak Behzat Ç. de A.O.ç de yıyordu kokorec dumanı tuttu canım cektı vallahı yanlız ben aksam 21:00 da işten cıkıyorum
aytekte gelmıs olması lazım bence olur :D ömerin bana bi sözü vardı zaten :D
bu haftaysa bende katılabilirim :)
valla olur bende 10da cıkıorum işten engeç ama yinede katılırım akşam buluşmalarına cok iyi olur kokoreç hadi arkadaşlar yapalım :D
birisi kokoreçmi dedi :D
bol acılı off off :D
Herkes olur demıste kımse tarıh ve zaman belırtmemıs bırınız yazsın bı zahmet ne zaman yapalım 10 dk sonra cıkıyorum işten gnelde 21:00-21:30 arsı cıkıyorum beyler gelecem dıyen varsa hemen cıkarım vallahı
bana bugunde uyar başka zamanda
bende engeç 10 da cıkıorum arkadaşlar işten 10dan sora hangi gün derseniz genelde gelirim.
hoşgeldin bu arada benim plakda kb
cumartesi aksamı bence cok uygun