arkadaşlar genel yazıyorsunuz hatırlatırım herkes okuyor folayısı ile herkes bırbırını tanıyor lütfen bu tür ufak tefek sorunları özelden halledelım kı yanlış anlaşılma gıbı olmasın yakışmıyor hıç kımseye lütfen
Printable View
arkadaşlar genel yazıyorsunuz hatırlatırım herkes okuyor folayısı ile herkes bırbırını tanıyor lütfen bu tür ufak tefek sorunları özelden halledelım kı yanlış anlaşılma gıbı olmasın yakışmıyor hıç kımseye lütfen
Bunu daha önce de yazmıştım bir yerlerde bir daha yazayım...
Tartışmak iyidir;cildi gençleştirir,metabolizmayı düzenler,sosyalleştirir...
TABİİ YERSENN...
Güzel buluşmalar olmasını dileyelim,önümüzdeki maçlara bakalım...
lütfen gereksiz yere konulara müdahale etmeyin konu açılmış olup olay kapanmıştır bundan sonraki kırıcı yazılar silinecektir
femoli
Ankara yönetim
Arkadaşlarım;
Buluşmamızda bir minnacık detay da şudur;
DJ partisinde istek parça talebinde bulunabilir ve hatta çok dinlemek istediğiniz bir şarkı varsa garantiye alıp kendi cd nizi kendiniz de getirebilirsiniz... :)
tamam mehmet konuyu gızemle özelden konuşun bak başlık açıldı gergınlığe gerekyok
viva femoli
her yönetim kendi şehrinin konusunun yönetimini yapsın konusunu kapasın açsın? ben üye olarak talep ediyorum kimsede bişe diyemez!hatta istiyorum*
gizo şarkı söyleme yarışmasıda yapalım mı ben şarkımıda hazırladım ...he heee
bence çok komik olurrr..)) mesela memet ve oruç u düşünemiyorum mikrofon elinde şarkı söylerken
istek ve öneriler bölümünde...bu başlığın gereksiz mesajlarının silinmesi ve geri açılmasını talep ettiğim başlığımı kim sildi acaba???
..ve neden sildi???
.
Konular kapatılarak yada silinerek forumlar büyümez. Anvil :Ç
Bu başlıktaki ve İstanbul Yönetim başlığındaki gerginlik yaratıcı mesajlar "Gerekli Görüldüğü İçin" tarafımdan silinmiştir.
Arkadaşlar;güzide üyeler ile büyük bir buluşma yapılacak,detaylara takılmadan,konudan uzaklaşmadan mesajlarımıza devam edelim lütfen.
Herkes kendi önündeki tabakdan yerse sorun çıkmayacaktır ;)
(--"Konu silmek" yada "kilitlemek" -- elbette tasvip edilecek olaylar değil,umarım bunlar olmaz...)
gençlik büyük buluşmaya az kaldı sayıları tam olarak bildirip yazmanız için son gün daha ötesi yok .......
evet arkadaşlar, mehmetin yazdıklarına aynen katılıyorum.
unutmayınız ki bu organizasyonda emek harcayan arkadaşlar organizasyonun düzenleneceği mekan sahiplerine karşı sorumluluk taşıyorlar.
o sebeple gün geçirmeden listeleri güncelleme adına yardımcı olmalısınız.
güzel bir organizasyon olmasını ve hepiniz için unutulmaz bir gün olmasını dilerim.
teşekkürler :D
rica ederim zeynep.
bizler birbirimize karşı sorumluluk taşıyoruz.
ara sıra birbirimizin canını sıksakta neticede hepimiz aynı amaç için biraradayız.
önemli olan beraberce orta yolu bulmak.
ilerleyeceğimiz yollardaki dikenleri beraberce temizlemek.
daha güzel günlere umutla beraberce yürümek.
var mı daha ötesi :D