çok güzel olmuş. Yav arkadaş şu buluşmalara bi kısmet olmuyor. hepsinde ya işim oluyor(çalışıyorum). ya şehir dışında oluyorum. Ama birine elbet katılacağım ve albeamla drift yaparak geleceğim :)
Printable View
çok güzel olmuş. Yav arkadaş şu buluşmalara bi kısmet olmuyor. hepsinde ya işim oluyor(çalışıyorum). ya şehir dışında oluyorum. Ama birine elbet katılacağım ve albeamla drift yaparak geleceğim :)
çok güzel bi akşamdı teşekkürler arkadaşlar :)
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir buluşma oldu. En kısa zamanda tekrarlayalım. Fotoğraflarda süper çıkmış ayrıca :D
Cok guzel bir bulusma olmus katilan ve duzenleynlerin yuregine sahlik....
Güzel bir geceydi başta organizasyonu sağlayan femoli ye (mehmet) ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler..
Yanlız fotoğraflarda benim araç gözükmemiş :)
emeği geçen herkese teşekkürler( özellikler mehmet abi) çok güzel bir iftardı :cheers00:... en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...
bu güzel akşamı organize eden mehmet abi başta olmak üzere katılan herkese çok teşekkürler , sayenizde güzel bi akşam geçirdik :)
bir daha tekrarlayacağız bu sefer brunch olarak :)
oğuzhan arabanı en arkalara çektin sana dedik yanıma gel diye ;)
Mehmet abi ben sana yanlıs bagetleri vermısım :D onlar sıfır olanlar :D ilk konser bagetlerımı verecektım :D gunun eğlencesınden karıstrmısım :D
hepinize afiyet şeker olsun...
güzel buluşma olmuş, emeğinize sağlık...
ule ne cubukmuş arkadaş :D gelin kim isterse ona vereyim :D
bayramdan sonra paint yapalım ..
Vaayy be güzel olmus walla.Ben gelemedm iş olduğundan dolayı :(
Mehmet abi walla cok güzel ayarlamıssın yine herzamanki gibi helal olsn:)
Bir sonraki buluşmaya kesin gelcm artk :)
Ömer sağlam yemişndr sen orda.Onları bi şeklde eritmen lazm dimi? ;) :D:D
Ayrıca Talha bende öğrenmkistiyorum davul,bateri. bi ara konusalım nasl öğrenebilirm diye ;) Baget istemiorm korkma :D:D
baget ne ule tavukmu :D bizim aldıklarımız bagetmi oluyor :D zaten adam bir cubuk hediye etti burnumuzdan getirdi ,ne işe yaradığınıda bilmiyoruz bateri sinide ver dedik olmaz dedi :D
bir dahakine gelmezsen forumdaki üyeliğini sildireceğiz aytek haberin ola :)
go kart a varım :D paint can acıtıo :D aytek abim gel sana ögretiim :D sen vakitle nakiti ayarla sorun değil :D şimdi dicem forum arkadaslara derslerde ciddi indirimler yapcem dicem :D heman silecekler benm göndermi :D ama bilin yani :D ehe :D mehmet abi valla isterdim amaaaaa :D ben zor görüorum bateri yüzünü :D şafak abi sen bana haber et bu aksam gelcem oraya diye pat orda biterim numaramı pm atıcam :D aytek abi sanada pm atıorum ciddi dusunursen dersi ;) bundan sonra her bulusmaya bayrağımızla gelcem ;)
smileylerden mesajı okuyamadım :D
düşün işte o günün eglencesinin etkisini :D
zeynel abi sabır düzeyin yükseliyo her türlü kardasın rahat ol :D ben öyle kullanmıyorum ya yaksın biraz basıorum gecen gördn basıp gttim ona ragmen 5,6 :D yazılımdan sonra o şekle döncem :D olur serhan abi anket yaparız o zaman böyyük ihtimal paintball cıkar :D antihistaminik deposu yapmak lazım canımız acısada hissetmeyelim die :D leyla leyla oynarız :D
Senin hic agzndan cıkanla kulagnınin duydugunun tuttugunu gormedim :D (leyla ile mecnun ) baget verdin sonrada davulunu verecektinya la ..
Zeynel kedidir o kedi .. floda bu işi bilmiyor :D
Paintball yapalım derim oyum ondan yana..
sis farında led olan ama sis farı olmayan kimdi :D
klavye alıskanlığı :D:D:D:D:D:D:D:D;););););););););););)
yapıcak bişe warmmı ?? YOK :D saydınmı birader ya :D
2 cümlede bir :D koymuşsun tikkatim dağıldı :D :D :D
he yav paintball valla ii olur bi ara dusunuyoduk mehmet abi bu işi hayata geçirelim arkadaşlar ya ordanda çıkışta ufak bi mangal ? :)
FORUM KURALLARI :
3- İmzada gülücük (smile) kullanımı; Eğer imzada smile kullanılacaksa sayıları 3'ten fazla olmamalıdır. İmzalarda resim ve smile aynı anda kullanılamaz birisini tercih etmelisiniz. Ayrıca bu (en fazla 3) gülücüklerin boyutları her hangi bir şekilde yan yana veya alt alta toplamı 400x100 pikselin sınırları dışına çıkmayacaktır; toplam olarak da 100 kb'ı geçmeyecektir. Yazı puntosu çok büyük imzalar, dikkat dagıtıcı renkte imzalar kabul edilmezler.
:ban?: :ban?: Davulumu getir bu bir açık tehdittir :D
olar olar bayram bi geçsinde oda olar ;)
Bi Manisaya gittim geldim, kaç dene mesaj atmışınız :D
Beypazarı iyi fikirmiş bu arada. Kaç kez Beypazarı'na gittim ama femoli gibi bilen biriyle hiç gezmedim. Hem ufak 2 yaşında ki yeğeni getiririm hoşuna gider. Eylül - Ekim gibi hava soğumadan bi ayar yapabiliriz.
Mehmet abi Ayaş'a gelmeden yol yapım çalışması vardı Haziranda. Bittimi biliyormusun?
şafak ben bu yaşıma kadar ankara beypazarı yolunun bittiğini görmedim merak etme benim çocuklarımda görmez evel allah :) ama eskisine oranla mükemmel diyebilirim ..
eylülde yapalım bir beypazarı o zaman ;)
keske ben de olabilseydmm:(
evet o yol daha bitmedi bitmez. mehmet abi goo kart yapalım daha eglenceli bence. üstelik forum kurallarına göre 25 adetten fazla konulamıo biraz önce denedim. buda protestodur smileysiz gönderimler. öneri: davul olarak dısı deri kaplı kalın ajandalar çok ii oluyo istersen getiriim. haaa bide ben imzamda değil bizzat post=gönderimde kullanıyorum.
Yine ankete kalacak işimiz desenize. Ben ne olursa her buluşmaya gelirim ayrı.
Go kart'a gelince Gölbaşında ki pist güzel ama ordan Eğmir Gölüne girebilirsek buluşma anlamlı olur. Normalde otopark parasını alınca içeri alıyorlardı(5TL) ama şimdi durum ne bilmiyorum. ODTÜ lü arkadaşlar hele bi araştırsanız ya hala girebiliyor muyuz içeri?