çok güzel olmuş. Yav arkadaş şu buluşmalara bi kısmet olmuyor. hepsinde ya işim oluyor(çalışıyorum). ya şehir dışında oluyorum. Ama birine elbet katılacağım ve albeamla drift yaparak geleceğim :)
Printable View
çok güzel olmuş. Yav arkadaş şu buluşmalara bi kısmet olmuyor. hepsinde ya işim oluyor(çalışıyorum). ya şehir dışında oluyorum. Ama birine elbet katılacağım ve albeamla drift yaparak geleceğim :)
çok güzel bi akşamdı teşekkürler arkadaşlar :)
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir buluşma oldu. En kısa zamanda tekrarlayalım. Fotoğraflarda süper çıkmış ayrıca :D
Cok guzel bir bulusma olmus katilan ve duzenleynlerin yuregine sahlik....
Güzel bir geceydi başta organizasyonu sağlayan femoli ye (mehmet) ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler..
Yanlız fotoğraflarda benim araç gözükmemiş :)
emeği geçen herkese teşekkürler( özellikler mehmet abi) çok güzel bir iftardı :cheers00:... en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...
bu güzel akşamı organize eden mehmet abi başta olmak üzere katılan herkese çok teşekkürler , sayenizde güzel bi akşam geçirdik :)
bir daha tekrarlayacağız bu sefer brunch olarak :)
oğuzhan arabanı en arkalara çektin sana dedik yanıma gel diye ;)
Mehmet abi ben sana yanlıs bagetleri vermısım :D onlar sıfır olanlar :D ilk konser bagetlerımı verecektım :D gunun eğlencesınden karıstrmısım :D
hepinize afiyet şeker olsun...
güzel buluşma olmuş, emeğinize sağlık...
ule ne cubukmuş arkadaş :D gelin kim isterse ona vereyim :D
bayramdan sonra paint yapalım ..
Vaayy be güzel olmus walla.Ben gelemedm iş olduğundan dolayı :(
Mehmet abi walla cok güzel ayarlamıssın yine herzamanki gibi helal olsn:)
Bir sonraki buluşmaya kesin gelcm artk :)
Ömer sağlam yemişndr sen orda.Onları bi şeklde eritmen lazm dimi? ;) :D:D
Ayrıca Talha bende öğrenmkistiyorum davul,bateri. bi ara konusalım nasl öğrenebilirm diye ;) Baget istemiorm korkma :D:D