bende varım
1- jeoenis
2- femoli
3- dagored
4- brucella
5- Qubee
6- erdiyılmaz
7- galadriel
8- unik06
9- Linos
10-canberkkilic (sınavlar aynı güne denk gelmez ise)
11-ABNEW
12-alperylm
13-Ryu
14-eakbas
15-zeynep-abdullah (iiiiiinşaaaaşallaaah)
Printable View
bende varım
1- jeoenis
2- femoli
3- dagored
4- brucella
5- Qubee
6- erdiyılmaz
7- galadriel
8- unik06
9- Linos
10-canberkkilic (sınavlar aynı güne denk gelmez ise)
11-ABNEW
12-alperylm
13-Ryu
14-eakbas
15-zeynep-abdullah (iiiiiinşaaaaşallaaah)
way be bir günde bu kadar katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bu listede yazan arkadaşlarımın buluşmaya katılmalarını zaten bekliyordum hepiniz gerçekten çok katılımcı ve forum için faydası çok dokunan arkadaşlarımızsınız şu anda önemli olan hiç tanışmamış buluşmamış bu aile ortamını bilmeyenleride katılımcı yapmak belki bu sayede kendi rekorumuzu dahi kırabiliriz haydi arkadaşlar elele verip bu işi grandepuntotr ye yakışır bir şekilde yapalım :):):)
Abnev kardeşim ne güzel işte orada doğum gününüde kutlamış oluruz tarihinde en kalabalık en şaşalı doğum günü senin olur :)
emre şimdi liste yapıla koysun bizde bunun araştırmaları içindeyiz hepimiz elinden geleni yapacak fikirler toplanacak sanada işimiz düşecek
FEMOLİ başkan FEMOLİ BAŞKAAAN FEMOLİ BAŞKAN....:bigdance2: :bigdance2: :bigdance2: :outtahere:
:guitar: Femoli Sen Bizim Herşeyimizsin.... :heyo:
Yer Puntiş, Gök Buluşma, Lay Lay Layyyyieee :rockband:
ben femoliyi ankara başkanı istiyoruuum..var mı itirazı olan..varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussuuun..ha haaaa:naughty::naughty:
başkan demişken ercen abiden haber alan var mı?
Arkadaşlar ankaranın zaten bir grup başkanı var vede işni çok iyi yapıyor bu tip konulara girmezsek çok sevinirim bu her üyemizin yapabileceği bir şey burada herkez başkan herkes üye kimsenin kimseden farkı yok yeterki sitemizi benimseyelim teşekkürler :):):)
yürü be mehmet abi:D
mehmet hayırlı olsun diyelimmi? nedersin ama yakışır kardeşime
benim de kullanacağım bir oyluk durumum olsa oyum sonuna kadar femoliye ufak ankara buluşmalarının mimari büyüklerininde üstesinden hayli hayli gelir ankara başkanımız femoli olsun
bende gelirim arkadaslar
femoli tarih nedir
yaw mehmet abi yaza denk getirmişsin.
work and travelle amerikaya gitme ihtimalim war ama wazgeçcem gibi.olmadı amerikadan kalkar gelirim :D
bi de o günlerde niğdede olabilirim bizimkiler taşıncak
teşekkürler arkadaş
valla alper anket yapmak isterdik ama anket sonuclanana kadar haziran geçer diye erdiyle en uygun tarih bu diye anlaştık çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde 10 haziran ..
peki ankist olayı olurmu ona göre kendimi hazırlayayım