katılan herkese teşekkürler, hep beraber nice yıllara :)
Printable View
katılan herkese teşekkürler, hep beraber nice yıllara :)
Bende bi at hırsızı tipi var ama kesin,fotoları gorunce anladım yine :)
Walla on numara olmuş..Aksuya gıdıp mangalda yaksaydınız akşam akşam yüz numara olurdu o zaman..Nice yıllara
Katılanların yüreğine sağlık.. iyiki varsın Forum...
foto yokmu millet ya
oncelikle katilip bizlerle beraber olan arkadaslarimizin hepsine tek tek tesekkur ediyorum.
4 yili beraber tamamladik, bu ortam artik bizler icin salt bir forum sitesinden ote, arkadasliklarin dostluklarin pekistirildigi bir platform haline geldi. cok stresli, kotu gunlerimiz de oldu, cok sikintilar da cektik, teknik sikintilardan dolayi cok sabahladigimiz da oldu, umutsizlikler de yasadik, acaba ayakta tutabilecek miyiz diye dusunurken bugun bakiyorum 12.000 uyeyi gecmis ve buyuk bir aile olmusuz... aktivitelerimiz, bulusmalarimiz, gezmelerimiz, ziyaretlerimiz her zaman butunlestirici ve uyelerimiz arasindaki baglari kuvvetlendirici nitelikte oldu. bu aktiviteler ortamimizin gelismesine destek oldu, sürekli olarak da gelisip buyumeyi istikrarli bir sekilde devam ettiriyoruz. bu gelisim surecin de bizlerin de hatalari ve yanlislari olmuyor degil. ancak sonucunda biz hicbir zaman profesyonel olmadik ve her zaman da o icimizdeki amator ruhu barindirdik, bizler de; bu yanlislik ve hatalar sayesinde bir seyler ogrenip, kendimize dersler cikarttik. o yanlislari yapmamak icin elimizden geleni de yapacagiz.
sitemiz icin emek harcayan, buranin daha iyi bir ortam haline gelebilmesi icin elinden geleni yapan, yapıcı ve bütünleştirici davranışlar sergileyen arkadaslarimiza tesekkur ediyorum. sizler sayesinde insallah daha iyi konumlara gelecegiz.
nice yillara..
Erdi YILMAZ
Kurucu & Yonetici
Tüm 12000 Grande Punto üyesinin yerine biz zevkle pastayı yedik (hatta resimlere bakarsanız en son resim).:D
Mehmet kardeşime güzelim pasta için teşekkürler. Her ne kadar çok sık yüzünü göremesekte Erdi kardeşimin aramızda olması ayrı bir onur verdi doğrusu.
Hepimizin doğum günü kutlu olsun.
gurur abi bir daha isim sayarsam ne olayım :D isim saydık ortada kaldık başka ismini saymadıklarım varsa lütfen şimdi söylesin ...
Gurur dede sanada teşekkkürler aramızda olduğun için :)
Aksu ne yeni bir kasabamı :D o göksu olmasın allahın adamı geceden kalma sabahtan kalkmamısın :D
Guzel bir kutlama olmus. Katilamasam da tum PUNTO culari tebrik ediyorum...insallah 14. senenizi de kutlarsiniz!
organizasyonu hazırlayanlara katılanlara çok teşekkürler.nice yıllara dileklerimle
bu sene katılamadığım için beni affedin
katılan diğer arkadaşlara çok teşekkürler
hep beraber nice uzun yıllara inşallah
ama bundan sonraki kutlamayı istanbulda yapıcaz
nedir bu ankara hegemonyası kardeşim
büyüksehirde yasamanın guzelliği..walla felakt bi bulusma olmus..eminim cok eglenceli gecmiştir..
Güzel buluşmaydı. Katılan herkese teşekkürler..
Not: Pasta da 10 numaraydı :)