anladın sen onu :D:D:D
Printable View
mutlaka nöbetin olur olmasada yiğeninin doğum günü vardır kesin:)
Hadi şimdi duygusallık yapma be seni sevdiğimizi biliyorsun
murat abi yandı :bandit: :bandit: :bandit: :hiho:
buyrun cenaze namazına...
ey cemaati müslim muratı nasıl bilirdiniz :D:D
femolicim bende sizleri çok seviyorum biliyosun ama dediklerimin sevgiyle bi alakası yok.. diyeceğimi dedim zaten, daha fazla uzatmaya gerek de yok kanımca...bundan sonrasında bazı durumlarda daha farklı olmak gerekiyo onu anlamış bulundum...
İyi bilirdim merhumu! :D :D
Gizem; olmadı nöbet listemi göndereyim sana da, yaptığın organizasyonları nasıl bu kadar güzel nöbetime denk getirebildiğini açıkla! :D
Biraz hort ediyim gozunuz acilsin :D
bu videoyu ilk seyrettiğimde femoli abiye çok gülmüştüm Allah sizi ne yapmasın demiştim :D:D:D:D:D
1. grandepuntotr rolling gecesi yapsak gelen olurmuki..bi gecede sizler katılın aramıza :D değişiklik olur sizlerde eğlenmiş olursunuz..şu bizi geçermiş denen ies ler si larda gelsin bakalım :D
roling yapcak bi aletim olmasada eskortluk etmek isterim :D hatta çekim yapabiliriz ;)
Biz haftada 1-2 kere cikioruz duzenli hep en kotu 15-20 araba oluyo hep,cok guzel denemelerede sahit oluyoruz... :)
Benim sinifta varsa makinalar cok denemek isterim.
Ertug oraya gelenlerin pek senin katogoride olacagini zannetmiyorum :D bos gelelen kimse yok diye duydum ..
Bu cumartesi bende geleyim bakalim ne yapiyorsunuz :)
Forumca bi toplansak yaaa Bütünnn forumun en huızlısını belirlesekkk :D
YAkında bronz baskı balatamda olcak şanzımanım kırılmadığı sürece dragda yaparım :D
Yada sizler hepiniz toplanıp birinciyi belirleyin onunlada ben kalkayım :P
----
Ulan benim tjetim olcak bi 105hp lik mjet bana böyle yapack bu lafları diycek vay o diyenin haline :P
Ama biizm tjet çilerde iş yok :P Yenilgiyi kabul ediyorlar pehh
Herturlu multijet, muadilleri ve 1.6 atmosferiklerle kalkarim tabii oralarda varsa :)
punto dragta 1.dir hertür:D:D:D:D
2.0 TS alfa ya rakip varsa geleyim :D
1.3 dizelle hiç kimseyle kalkmam, aynı motor olmadığı sürece.
75 lik puntocu gelen olursa fazlaca bende gelirim. (hadi 77 lik fire de olsun :D)
arkadaşlar a6 ile kalkabilirim ama kısa mesafe olmasın 3 4 km olsun mesafe :D :D
Bu ara, arabam klometre yapmasın triplerine girdim :D bayramda tatilede otobüs ile gittim o derece. Yazında tam tersiydi tuvalete bile araba ile gidiyordum. Bu ikisinden yola çıkarak bi kaç ayda bir değişik triplere girdiğimi sezdim :D
Ondan bi kaç ay sonra gelme ihtimalim var. Sadece dyno sokmaya bile:ban?:
dedim ya 130 hp uzerinde yurumem o yuzden istiyorum DYNO'yu :)Alıntı:
Bütün olay rakamlarmı abi sende yanii :)
Yürüdüğü arabalar verdiği zevk benim için yeter. Ankarada olsa düzgün ölçen bi tane direk gidicem ama yok :(
hayırdır benimlemi kapışcaksın :D Yol tutmasın boşver tenekelerle daha iyi gider :P
Mesa plazaya bekleriz biraz sonrada enkaya .. Guvenen gelsin 165 astra gsi renk beyaz plaka yta 38 :)
o işte :D
He sadece ertug olsa yine iyi :D