Grande Punto Sitesinin Kuruluşunun 4. Yılını Güzel Bir Buluşma İle Kutladık . Bu Güzel Günde Bizleri Yalnız Bırakmayan Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederiz. Femoli Mehmetin Hazırlamış Olduğu Bu Güzel Organizasyonda Hoş Vakit Geçirdik Başta Femoli Olmak Üzere Kavaklıdere Yetkili Servisi Sahibi Müslüm Ve Sitemizin Sahibi Erdi Kardeşimiz Ve Katılan Diğer Abilerimiz Ve Kardeşlerimize Sizlerin Huzurunda Tekrar Teşekkür Ederek Tüm Site Sakinlerimizin 4. Yılını Kutlarım.
Konu SRDR KRKC tarafından (21/12/2010 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.
gerçekten güzel bir buluşmaydı katılan herkese teşekkür ederim...![]()
Eeee bu kadar mı? Hani fotoğraflar nerede arkadaşlar?![]()
![]()
Fırında Çıkar Birazdan Yasemin![]()
aktarmalı da olsa yetiştim buluşmaya
herkese teşekkürler
diğer konuya 1-2 foto eklenmiş.... valla yine güzel bi akşam geçirdik teşekkür ederim...
sen olmasan çekilmez valla Serkanım bu buluşmalar![]()
Neyse Erdem Bir Dahaki Serefe Biz Gelmeyiz Serkanla Takılın Siz![]()
![]()
abi tanışmış olduk işte zamanla serkan out sen in olursun sıkıntı yok
bi de geç gelince kaldım mecbur onun yanına çaktırma![]()
valla ben bu mevzuyu toparlayamam
en iyisi bi halaya dönelim
gün ve saatin ters oluşu sebebiyle gelemedik malesef..bidahakine hafta sonu olursa fena olmaz(mishal öncekiler gibi)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Fotolar Eklenmiştir Arkadaşlar Orjinal Boyutunda Bir Defa Yüklenirse Sonrasında Rahat Açarİlk Defa Açarsanız Biraz Kasar
![]()
Orjinallerini Kaldırdım Çok KasıyorLinkten Tek Tek Bakabilirsiniz
![]()
Gelmeyen arkadaslar sitem etmezlerse sevinirimmecburen pazartesi oldu erdinin katilmasindan dolayi boyle bir gunude site sahibi olmadan yapmak hos olmazdi oyuzden kimse kusura bakmasin umarim bir dahaki bulusmalari pazar gunu yapariz gelemeyen arkadaslarda gelir hepinizi cok seviyorum ozellikle ertug seni dukkana gel sevgi gosterisi gosterecem sana
Gelen arkadaslar organizasyonda. Bir kusurumuz olduysa affola umarim hep beraber dqha guzel bulusmalara imza atarim ..
Mazereti olan arkadaslarada gecmis olsun dileklerimi sunuyorum en kisa zamanda tekrarlariz aramizda olirsunuz ..
Erdiye tesekkur ederim buraya kadar geldi 3 gundur uykusuz oldugu halde yarinda uykusuz okula gidecekama forum yonetmek okadar kolay degil .. İyiki varsin .
Bahcelili ali kirmadin geldin tesekkur ederim her zaman kardesimsin![]()
Serkan , erdem, alper , erdal abi serdar abi ve diger tum arkadaslarada tesekkurlerimi sunuyorum iyiki varsiniz![]()
Seni nasil atladimekran kucuk olunca onceki yazdiklarima bakmadan geciyorum
kusura bakma serdar kardesime kocaman tesekkur ediyorum bizi neselendirdigi icin hos soh eti icin
oldumu kardesim .
Neyse Oldu Bakalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri