Çok Teşekkür ederim....Hayırlı olur inşallah :)
Printable View
ule paylanço sen kendine bak bana çarpınca içinmi rahatlıyacak enis yetti zaten :)
abi tekerlekler havalanırmı o koca karting aracının he işte öle oldu hain enis geçemeyince bindirmiş e napsın 3. turu yemekten korktu
neo len kızdınmı korkulur senden :):)
sen asıl dağ tırmanışına gel ve mümkünse benden sonra tırmanmaya başla yanlışlıkla elimmi kayar üstünemi düşerim bilemiyorum yani :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
aklıma gelmişken erdi gidecekmiyiz tırmanışa.
bana uyar gideLim. dikmende aLpinist var tırmanışı duvarı var orada. ip veriyorLar. geri kaLan maLzemeLeri biz tamamLıyoruz. emniyet kemeri, friction (kaya tırmanış ayakkabısı), hms (karabina tarzı) yeterLi şimdiLik. benim kendimin var da, sizin için arkadaşLardan ödünç aLmaya çaLışayım : ) 18mt duvar var, o da yakLaşık 4 katLı apt. yüksekLigi eder. tatmin eder sanırım, önceLikLe maLzeme eksigimizi gidereLim.
Bende geleceğimdir ama malzeme büyük sorun ya.. Erdi halledebilirmisin ki acaba..
Valla çok isterim....
abi dediğim gibi aLpinist sadece ip veriyor. geri kişiseL maLzemeLere karışmıyorLar. arkadaşLara sorayım eLbet buLuruz bir çaresini. haftasonuna kadar haberLeşiriz yine.
emniyet kemersiz tırmanaLım diyecegim de zevki çıkmaz en fazLa 1mt yükseLiriz. emniyet önemLi 8O
Siz deli misiniz yaw? Enis'in olduğu yerde tırmanış mı yapılır? Canınıza mı susadınız?
:D :D :D
abi duvar yıkılır inanın enis bu başka bir şeye benzemez ehuheehe
deneyelimde görelim
way enis te burdaymış linos niye öle şeyler diyorsun benim arkadaşıma çok ayıp ama ..Merhaba enis naber iyisin değilmi:):):):):)
bugün optimiuma gittim bakın ne yaptım
https://img260.imageshack.us/img260/269/dsc00159sz7.jpg
demekki taşıyormuş :D:D:D
:) ben korkarım yav.. en tepeye ulaştınmı bari?
yok ulaşamadım yoruldum
Enis bu fotodan bu olay bana çok güvenli görünmedi , aman diyim dikkatli ol...
Enis helal olsun! Tüm sözlerimi geri alıyorum! :ok: Ama yine de ben seninle tırmanışa gelmem :D :D :D
ya, ipe bağLı istese de düşemez, tope-rope tırmanışın özeLLiğidir zaten.
ama isterse Lider de tırmanabiLir ipi aşağıdan yukarı kendisi beLinde götürür, işte o zaman bişi diyemem. aLLah yardımcısı oLsun :D
Erdi ben Enis'e güveniyorum zaten, sorun zaten bahsettiğin şeyde: ipe güvenmiyorum :D :D
benim arabanın arkasında 5 tonluk ip var ben çeki halatı olarak kullanıyorum
enis sana benim halatı vereyim :D:D:D
abi ben çok severim böyle aktiviteleri tepeye çıkmasam içime sinmez beraber gidelim
yapışmayın da yere atraksiyon yapcaz diye :p
sadece yapmak istediğim için yaptım. sadece ben ağaşı inerken adamın yukarı doğru çıkmasından endişelendim :D
Bu sırada bir daha kartinge gittiğimizde kime gömeceğimi buldum baş harfi kullanıcı olarak L gerçek isminde ise M :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
enis ben tırstım senden karting felan ben yokum zaten bana arabayla bir vursan tonaj nedeniyle uçarım :D
kg bazında 60 olunca işim zor
benim işim çıktı ben kartinge gelmeyeyim :D