Ercan ı pazar günü tiyatroda gördüm ailesiyle birlikte(Çayyolunda)
Yarınki buluşma için 1900 son karar mı? Nöbetim olduğu için gelemeyebilirim biraz daha erken olabilirse belki...
Printable View
19 olması bence iiidir. enson kararı bülent abi yazsın. buluşma yeride armadadır.
Arkadaşlar bana 18 de uyar ama çalışıyorsunuzdur diye kaçta çıkcağınızı bilmediğim için 19 dedim.Bana 18 de 19 da uyar.
Armada otopark daha iyi.Hiçbirinizi yüz yüze tanımadığım için yukarıda bulmam zor olabilir sizleri
aslında en iyisi 18:00 gelen gelsin birlikte buluşalım 19'da da gelen gelsin hemde yer sorunuda olmaz
Ok.O zaman saat 18 de buluşmaya başlıyoruz Armadanın otoparkında.
tamam abi saat 18:00'de armadanın ana girişinin önünde bekliyorum
ana grişin önü olmaz abi. en iisi armadann 2.kat kapalı otoparkına inelim. orda girişin yakınnda biyerlere parkedelim.orada daha rahat buluruz birbirimizi.
orasıda uyar
hem orası haftaiçide boş olur. ozmn yer ve saati belirledik. saat 18.00 da armada -2.kat kapalı otopark.girişin yakınlarında boş bulduğumuz yerlere park edip arabalarımızın başında bekliyoruz.
Bana special bi yer yarlayın.Fotoğraf makinasınıda unutmayın
Ben de geliyorum 1800 gibi büyük bir ihtimal, 1saat vaktim olur yaklaşık...
iyi yer belirlenmiş ikinci alt kat otopark girişine yakın yer tamam..
18:00 gibi daha uygun bence de
çünkü fotograf çekersek, akşam karanLıga kaLırız.
havada yağmurluymuş zaten ama kapalı yer nasılsa..
saat kaçta olcak erdi abi buluşma söylüyebilir misiniz?
18:00 - 19:00 arası işten çıkan geLir. Armada otoparkında degiLsek yukardaki cafeLerde oLuruz. cafeLerde degiLsek otoparktayızdır ordan bi yere gitmeyiz : )
bnm dersim 17.30 da bitiyor.dersten çıkar çıkmaz geliorm.5-10dk rötar yapabilirim. yukarı çıkarsanız bülent abinn arabasınnn üstne not bırakın nereye gittiğinize dair. ben sizi bulurum....
evet herkeze teşekkurler. güzel bi buluşmaydı.tekrar memnun oldum bulent abi. aracın gerçekten çok hoşmuş. fakat fotograflarda neden buyuk çıkıyo bi türlü anlayamadım.en kısa zamanda fotoları bekliyoruz.
Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Sizlerle olmak gerçekten çok keyifli idi.
Hepiniz cana yakın ve çok sevecensiniz.
Hepinize tek tek teşekkürler.
Erdi'ye , Linos'a , catil'e , Abnew'e , Çağrı'ya , canberk'e , Alper'e , Bora'ya , Emre'ye , İbrahim'e , jeoenis'e , xdesigner ' a ve tüm arkadaşlar sizleri tanımak ta çok memnun oldum.Tekrar teşekürler